reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

karalajna gratulacje!!!
A i zapomnialam zlozyc dzis zyczenia malym jubilatom! Wiec wszystkiego najlepszego i przede wszystkim zdrowka, Bartusiowi chyba przyda sie najbardziej:)

ja mialam kupic mikrofalowke do obiadkow malego, ale moja tesciowa uswiadomila mi, ze dziecku z AZS lepiej tego oszczedzic, ponoc ma to wplyw na kondycje skory- tak twierdza niemieccy lekarze, w sumie moja alergolog tez. Ja sama nie lubie jedzenia z mikrofali i malz tez.
A wode na mleko to w nocy trzymam w podgrzewaczu.

reklama
my nie mamy takich puzli, ale mamy jakies klocki piankowe takie sztywne i strasznie smierdzą, leza w reklamowce, choc nie wiem moze juz wyiwetrzaly i nic nie czuc, ale maly nie za bardzo sie nimi bawi, ale ich i tak nie wyrzuce bo dostal je od mojej siostry pod choinke

podgrzewacie jedzenie dzieciom w mikrofalowce???? bo mi sie zdarza a zastanawiam sie jakie macie do tego podejscie
ja podgrzewam i czasami mleko tez, nie wyobrazam sobie nie miec mikrofali.

na mleku hipp 2, które mam w domu napisane jest "nie podgrzewać w kuchence mikrofalowej", ale nie wiem czy na innych mlekach też jest taka adnotacja...

Ja podgrzewam w mikrofali wode na kaszke i obiadki podgrzewacza juz dlugo nie uzywam

karalajna gratulacje my 10 dni i targi slubne juz nie mogę się doczekać. Dzis byłam na cywilnym kolezanki i tak juz chce ten czas przygotowań :))

ale Nikus płakał az mi go zal było. Wtulił sie we mnie i usnal...od 3 dni jakis nerwowy jest może kolejne ząbki...

karalajna gratuluję :)

ja używam mikrofali , podgrzewam małej wodę na mleko i obiadki jeżeli są ze słoika. zawsze jak to robię to sprawdzam czy wszystko jest w porządku z temperaturą. na moim mleku też jest napis nie podgrzewać w mikrofali .

była u mnie przyjaciółka z córeczką i wiecie co moja Pola była ewidentnie o nią zazdrosna, jak mała była w zasię gu jej rączki to zaraz z taką złością chciała ją uszczypać, zazdrośnik jeden.

reklama
my dlugo nie mielismy mikofali, ale dostalismy od rodzicow pod choinke, no i w sumie od niedawna ją mam, niania raczej wsztstko podgrzewa w kąpieli wodnej bo jej nie nauczylam obsługi mikrofali, zreszta wole zeby ona podgrzewala tak jak do tej pory, ale jak ja juz robie cos kolo malego to prawie wszystko podgrzewam, mleko herbatke obiadek nawet jogurt albo serek jak za pozno wyjme z lodowki, ja zawsze mam otwarty pojemnik jak podgrzewam wszystko musze wybeltac i sama lyzeczka to jedzenie probuje, wiec raczej nie ma ryzyka ze bedzie za gorące

Do góry