reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

ajentka zdrowka dla Marcelka:)

witajcie ja na chwile
cos weny i checi brak na pisanie
glowa boli znowu rano jezdizlam 2 h autem pojechalam na koniec Poznania na przeglad ( juz dawno po temrinie wrrrr i nie wiem czy moje auto bedzie objete gwarancja) i jedno wielkie g*no. Mam przyjechac innym razem to po chusteczke sie umawiaja ze mna....ale byłam zła.
Ide polozyc malucha i siebie

reklama
hejka
ale u nas fajna noc, maly obudzil sie przed 8, bosko!!:-)wprawdzie teraz nie spi, ale podejrzewam ze przed 13 to padnie, i tym sposobem 1 drzemka ale za to troszke wczesniej poloze go spac, wczoraj zasnal po 21, a ja dzis wybieram sie do fitnesklubu wiec spoko:tak:,

u lekarza wczoraj i dzis ale sie naczekalismy dobrze ze kolejna wizyta po roczku dopiero,tzn u alergologa bo do pediatry to po nutrmigen co miesiac musze biegac, ale po roczku mam zrobic probe ze zwyklym mlekiem ciekawe

madzia fajnie ze juz w domku:tak: witajcie:-)
ajentka zdroweczka dla marcelka:tak:

ajentka zdrówka dla Marcelka!!!wstrętne choróbska:no:

Własnie dostałam paczke a w niej dwa mleka Gerbera i z kilka próbek tego mleka czy któres dzieciątko piło to mleko?

My piliśmy :) Franio je lubił ale tak jak kiedyś pisałam jest mało sycące :( ale my dodawaliśmy 3miarki kaszki i było super!!!.
No właśnie polusia jeszcze raz dziękujemy :) teraz też czekamy na paczkę ze streetcomu :) apropos czy wy dziewczyny, oczywiście te co się zarejestrowały na streetcomie, wysyłałyście pocztą dane osobowe i zgodę na ich przetwarzanie.?

W ogóle to dzień dobry:) kolejny dzień z M.mija i jak ja bym chciała tak zawsze :) tyle zrobić mogę :) he he teraz umyłam głowę, zrobiłam peeling z kawy i pije kawkę i czytam Was :)
Franio śpi :) synek szwagierki zasypia :) M.poszedł do szkoły po Wiktora :) i zapisać go do biblioteki bo lekturę musi pożyczyc a w szkole już wczoraj brakło :(
Dziewczyny powiedzcie mi czy za dużo wód płodówych może szkodzić dziecku, bo moja bratowa ma ich o połowę za dużo :( i nic jej nie mówią tylko straszą cesarka :( ? A ma termin dopiero na 6marca :( jest 8tydzień w szpitalu :( dostaje na głowę i skurcze mimo kroplówek i antybiotyków przy nerwach się pojawiają :( tak mi jej żal jej pierwsze dziecko a tak się męczy :(

polka tak wysyłałam tą zgodę pocztą, a Ty czekasz na paczkę z mlekiem?

ajentka zdróweczka dla Marcela *)

a ja taka słaba jestem, na nic siły ani ochoty nie mam:( niby zdrzemnęłam się 30 min jak mała spała ale jakaś taka do d... jestem.

Witajcie!

ajentka zdrowka dla Marcelka!
madzia dobrze, ze juz w domciu, oby jak najdluzej!!!
katrinka niezle sobie poradzilas, ja tez bym tylko dzwonila na AA
co do butkow, tez czekam, az Redus sam bedzie chodzil, skarpetki w domu zdaja egzamin, a po dworze i tak mi nie chodzi....

My juz po lekarzu, antybiotyk niestety....Siedzimy w domciu :((((...Mlody nawet nie ma sily sie usmiechac, biedactwo, nienawidze chorob. Juz nie pamietam kiedy byl normalny i sie fajnie pobawil i pochodzil....Caly czas na raczkach...to juz 3 tydzien...:(

Witajcie kobietki:-)
mała śpi , ogarnęłam troszkę domek i jestem :-)
Madzia super,że już w domku. Zdrówka dla małego
Ajentka - zdrówka dla Marcelka.
Polka- super, że Ci się udało. Gratulacje:-)
Pogoda u nas kiepska, spacer odpada raczej:-( Jutro wybieramy się na małe zakupki. Może coś dla Kingusi na wyprzedaży trafię.

reklama
Dzieki Kochane,no wiem ze Bartus potrzebuje wiecej czasu,tylko szkoda mi szkrabka tyle sie nacierpi prawie co miesiąc szpital,oby na roczek był w domku.

Rehabilitacje mamy 17kwietnia prawie na swieta,ale dostaniemy przepustkie.

Wiecie co Bartus stanoił mi na nózki jak go trzymałam i kroczki zrobił i wkoncu bierze sie do raczkowania zadna choroba mu nie straszna.

madzia a ta rehabilitacja w szpitalu znowu? nie boisz się kolejnej choroby, że mały znowu coś załapie? ja bym się bała, i szpitalną rehabilitację napewno bym odpuściła, wolałabym kogoś do domu, albo jakiś ośrodek, napewno jest też taka możliwość.

Do góry