Nie musi być w 20 tygodniu, mi lekarz u którego byłam ostatnio na USG(zreszta polecam jak któraś z Warszawy- klinikę NOVUM)świetnie robią USG, no ale wracając do połówkowego, to mi powiedziała że najlepiej przyjść 22 tygodniu, bo wtedy serduszko można dobrze zbadać, więc wybieram się tam pod koniec października dopieroDziewczyny wy macie usg 19pażdziernika inne 5 ale w przeciągu pary tygodni:-) Nie wiem jak ja wytrzymam bo pewnie będę mieć usg dopiero za 1,5 m-ca bo wg programu ZMiJ to tylko 3 usg przysłują kobiecie:-( i kolejne bede mieć w usg połówkowe JA chyba zwariuję tyle czekać, zwłaszcza po tej biopsji nie mialam sparwdzane czy z dzidzią wszytko w porządku:-( Wiem znając siebie ze nie wytrzmam i pójdę wcześniej prywatnie Tylko orientujecie się jak to jest z tym badaniem połówkowym musi być konkretnie w 20tc aby określić czy wszytko w porządku z dzidzią czy jest jakiś przedział jak w usg genetycznym 11tc-13,6tc??
a propo brzuszków, to ja mam taki okrąglutki ale lekko uniesiony ku górze , no i w USG wyszło że prawdopodobnie dziewczynka, więc może coś w tym jest
Jeśli chodzi o ruchy, to nie wiem czy to było to ale poczułam tak jakby ktoś puszczał mi w brzuszku banieczki, chyba to nie były jelita, tak myślę