reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

a ja wlasnie wmlocilam miseczke zupy szparagowej :sorry: uwielbiam zupy :tak::tak::tak: Bylo jej duzo, a ja zostawilam tylk otyle ze dla Jasia wystarczy na jutro i tyle :eek:

FallenAngel - fajny bujak :tak:

Milego wieczoru i dobrej nocy zycze wszystkim - nie rozpedzajcie sie jutro z pisaniem bo potem nie ogarne :-D

reklama
hej

wpadlam sie przywitac :)

u nas ok, zebym ja sie tak czula do konca ciazy jak sie czuje tfu tfu narazie to bede na kolanach dziekowac :)

chyba nic wiecej dzis nie napisze bo mi komp cos protestuje i sie zawiesza.

Edit
SUWACZEK MI NA 5 MIESIAC PRZESKOCZYL :)

witam ;-)

5 miesiac mmm super :) ja jeszcze troszeczku itez bedzie :)
eh dzisiaj juz sama do wieczora w domku i znow wizyta u kardiologa... pewnie mnie zjebie bo nie zrobilam wynikow z krwii bbrr a kij mu w oko pjde nastepnym razemz tymi wyniami:)

a jutro rodzice po mnie przyjezdzaja i jade d rodzinnego miasta do niedzieli :-) jupiii nie bede sama przez dluzszy czas a misiek i tak ma w srode piatek i cala sobote w pracy wiec nie bedzie mu samemu tak smutno ;-)

Melduję się druga dziś:-DA jednak nie druga:zawstydzona/y::-D
M jak zawsze śniadanko mi zrobił;-) Missiiss to się wybyczysz u rodziców:-p:-D Wiecie, że ja już czuję takie delikatne kopniaczki, stukanie, śmiesznie:-)Wczoraj wieczorem M przłożył dłoń do brzuszka i leko nacisnął i powiedział, że poczuł jak on się tam poruszał:tak:
Dziewczynki, mi po solankach z synem. Ale fajne było. :-D Grałam w kręgle i mini golfa z Puckiem. ;-):tak:
Pucek na "bujaku" (jak sam to nazwał :laugh2:) To taki kosz, nawet ja się zmieściałam... :-D
Haha:-) Super ten kosz:) A mieszkasz może w Inowrocławiu? Bo ja tam byłam w sanatorium rok temu i do tężni sobie chodziłam;-)

Wiecie jak mi się ostatnio pic chce..:eek::szok: Normalnie nie nadążam:-D
U mnie jeszcze parę dni i też wskoczy na 5 miesiąc:happy:

mi sie tez chce pic jak nie wiem wiecznie spragniona a szczegolnie wieczorem... za dwa dni skonczy sie 17tc toy leci teraz i bedzie zaczynal sie tez 5 miesiac :-) ale zlecialo masakra niedawno kazda czekala zeby do tego 3 zlecialo zeby mniejsze zagrozenie bylo hehe a to juz tyle czasu minelo :tak:

hej mamuśki :-)
ja dziś w domu zostałam, wczoraj okropnie brzuch mnie bolał i dziś odpoczywam :-) właściwie już jest ok, ale na wszelki wypadek leżę.
wystarszyłam się bardzo, bo ból był OKROPNY :szok: :-(
jak zadzwoniłam, to słyszałam, że szefowa nie jest zbyt zachwycona i oczekuję jutro przepytywania co i jak, ale mam to gdzieś! sama niedawno urodziła (rok temu) a teraz zachowuje się, jak najgorszy męski szowinista :crazy:

ale nic to, mam teraz ważnijesze rzeczy na głowie, a właściwie w brzuchu :tak:

reklama
hej mamuśki :-)
ja dziś w domu zostałam, wczoraj okropnie brzuch mnie bolał i dziś odpoczywam :-) właściwie już jest ok, ale na wszelki wypadek leżę.
wystarszyłam się bardzo, bo ból był OKROPNY :szok: :-(
jak zadzwoniłam, to słyszałam, że szefowa nie jest zbyt zachwycona i oczekuję jutro przepytywania co i jak, ale mam to gdzieś! sama niedawno urodziła (rok temu) a teraz zachowuje się, jak najgorszy męski szowinista :crazy:

ale nic to, mam teraz ważnijesze rzeczy na głowie, a właściwie w brzuchu :tak:
Odpoczywaj Kochana, odpoczywaj:tak:A szefową się nie martw;-) Zdrowie maluszka ponad wszystko:tak::-)
Dobrze, że masz wolne, przynajmniej pobędziesz z nami na BB:-)

Do góry