reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

kobitki ściąga z Was któraś seriale z sieci? z jakiej strony to robicie ? chciałam sobie ściągnąć pamiętniki wampirów

reklama
Moje dzieciorki śpia juz prawie godzinke, ja sie zabieram myc podloge i pocwiczyc jak mi sie uda.
Kurczę czekam na wypłatę, bo muszę lecieć od razu małej mleko kupić, a na złość jeszcze kończy jej się ostatnia puszka! Aha mam takie pytanie, ile puszek mm starczy Wam na miesiąc? Bo ja kupuję 6, i od 10tego do 10tego mi starczy.. zależy od tego ile mleka się zmarnuje ;P To mało? Amelka rzadko je mleko, bo 2-3 razy w ciągu dnia po 150, a tak to je kaszki, zupki itd... Nie głoduje, bo od mleka woli zjeść np, talerz zupy jarzynowej, albo paste jajeczną robioną przez babcię... Albo rybę z ziemniakami....
ja kupuje bebiko i ja zuzywam jakies 5-7 pudelek na miesiac zalezy. A moj je na noc ok 300ml i w dzien jak idzie spac ok 220ml.

kobitki ściąga z Was któraś seriale z sieci? z jakiej strony to robicie ? chciałam sobie ściągnąć pamiętniki wampirów
mi ktoraz z marcowek poleciła chomika i z tej stronki sciagam filmy. Ostatnio sciagnelam ciacho, bylam w kinie rok temu ale mam ochote znowu hehe no i gol 2 kocham ten film i niecale 4 godzinki i sciagniete.

młoda mamisia ja w ogóle nie kupuję już mleka - moje dziecię je je wyłącznie w formie kaszek mlecznych, które obecnie kupuję z bobovity, wcześniej z hippa bo właśnie mleko hipp pił do 8msc, potem odmówił butli...Pediatra mówi, że to nie problem skoro je kaszki...

Czarna co tak długo z chomika Ci się ściąga? U nas ok 2h ciacho

Myszowata to dobrze ;)
Czarna mi filmy ściągają się ok 1h ale to rmvb który ma ok 600mb, ale to w sumie zależy też od transferu, a najgorsze jest to ze mam internet mobilny i ciągle ten trasfer albo idzie do góry albo w dół

Zaś osatnio ściągałam dziennik bridget jones który miał 1,1gb, i ściągał mi się 1,20h w avi

reklama
Do góry