reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

a u nas był pediatra i mała z krtani poszła w zapalenie oskrzeli, cholera jasna chce mnie trafić. dostała wziewy i bactrim bo mówi że tamten antybiotyk jeszcze działa więc nie możemy dać kolejnego, zyrtec i flegaminę w kroplach. cholera no czego te choroby się tak nas trzymają :(:(:(:(:(:(:(
Te same leki miała Milcia na poczatek zapalenia oskrzeli.Dzisiaj sie wystraszyłam, bo po południu miała38,5 ale okazało sie ze ząbek kolejny idzie:)
Zdróweczka dla Poluni:*
Przyjdzie i kolej Madzi na drugiego maluszka.
Moje dziecie odmowilo zakladania sliniaczka, nie i koniec!! Przebieralam ja dzis 4 razy:(
Skąd to znam?:)Odrazu ubieram poplamiona bluzeczke taka do karmienia ,bo śliniak jeśli założę to zaraz ściagnie lub okręci na bok.
Marciaa trzymam kciuki oby wena była:)
Krem na każdą pogode używam koniecznie z filtrami i bez wody w składzie.
Miłego wieczorku

reklama
Dziękujemy za życzenia !!! :-) Wszystkim cmoki wysyłamy :))) :* Masaqa ... już 9 miesięcy ... a dopiero co wypatrywałam połowy roczku :-D

Zmykam do Miłego pogadać o remoncie :baffled: ciężka sprawa ... trwa i trwa ... podobno za 3 miesiące mamy już mieszkać w swoim domku.

Miłego wieczorku Ladies

Witajcie!!!

Buziaki dla Adasia, Krystianka i Antoniego!!!

blu gratulacje nowych zabkow!!!

polusia zdrowka dla Poli, biedactwo, jak chorobstwo potrafi sie trzymac....

katrinka gratulacje zabka!!!

Redan tez nie lubi sliniaczkow, zaraz je zdejmuje, ach te dzieciaczki, latwo z nimi nie jest...hehehe...A ja jeszcze nawet nie kupilam nocnika, cos mi sie zawsze zapomni o nim jak jestem w sklepie...U nas na topie sa piosenki z poczatku bajek, szczegolnie Postman Pat, Thomas and Friends i Roary The Racing Car.

kobitki mielismy jechac dzis do warszawy ale zdecydowalismy ze pojedziemy jutro rano, jestem padnieta i zaraz sie klade, nie wiem co mnie tak dzisiaj zmoglo... biore ksiazeczke i do lozeczka

blu gratuluje kolejnych zabkow, u nas jest szosty:-)

dobrej nocy!!;-)

Witajcie Kochane
Coś oststnio weny brak na pisanie do Was. To chyba dlatego, że mam coraz większego doła związenego z moją magisterką. Jestem beznadziejna i wogóle nie mogę się zmoilizować do pisania, a do 31 stycznia mam złożyć ją w dziekanacie a wcześniej promotor musi ja sprawdzić. a ja jesterm w czarnej d...ie :-:)-:)-( Trzeba będzie pewnie prosić znowu o przedłużenie terminu. Do tego wszystkiego chciałam pisać dziś wieczorem i wszystko jak na złość musi się walić :wściekła/y: Przemek jak zawsze śpi o 19 tak dzisiaj zasnał dopiero przed chwilką...
Wszyskiego naj dla Krystianka, Adasia i Antoniego :-)
blu, katrinka gratuluje ząbków!
Chyba tylko Przemek i Antek n&h zostali bezzębni :-)
ionka właśnie mi potwierdziła chęć wysłania kartek polusia i heronek. Od reszty nie było odzewu. Miałam pisać pw, ale zrobie to tutaj.
WAŻNE!!! Dziewczyny proszę o potwierdzenie na pw, które z Was decydują się na wysłanie kartek urodzinowych WAŻNE!!!
yra chętnie przejmę rybaczki po Tobie :-)
Trzymajcie sie kobitki bo możliwe, że ja doprowadzę sprawę kartek do końca i nie będę się udzielać na forum przez jakiś czas. Muszę chyba tak zrobić by doprowadzić tę nieszczęsną magisterkę do końca, bo teraz przez to wszystko to nic mnie nie cieszy :-(

reklama
Do góry