reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
karalajna gratki z okazji pierwszego owocnego nocnikowania:-)
Marciaa super, że są kolejne ząbki!

Ja byłam z M na zakupach to co się dzieję w sklepach przechodzi ludzkie pojęcie! A teraz mykam coś zjeść i na barwy się pogapić!
Miłęgo wieczorku Wam życzę:-)

ja dałam na kolacje cały serek bieluch z gruszką boje sie dac kaszke nawet po obiadku mu się ulewało.
A ostatnio myslałam ze dawno nie było ekscesów 'zyganiowych' i ulewania i masz...wiedzma ze mnie
Mama moja wrocila ze szpitala i Niko jak ozbaczył ją to machał pa pa ale jestem dumna :) Już tyle umie

Frotka buziaczki dla naszej kochanej Milusi Milusinskiej :*:))))
pewnie gardziołko boli i nie je :((((((

wow marciaa widzisz ... Niko już 4 a Anko póki co litry śliny :-D Gratki :-)

karalajna no no no ! Brawo ! To się synek postarał :)))

myszowata właśnie w związku z tłumami w sklepach ... mnie tam nie było i nie kupiłam pieczywa dla Miłego mego :zawstydzona/y:

Ja też uciekam Laski, dzień zwariowany ... na pełnych obrotach - wypiję spokojnie herbatkę i kładę się spać. Uroczej nocy Marcóweczki :)

Witajcie!!!
u nas dzis pobudka o 5.15 RATUUUNKUUU!!!

nie wiem co sie dzieje, glowa mi peka, co robie zle ze moje dziecko odmowilo spania rano:-(

oczywiscie na badanie krwi nie idziemy bo juz wypil mleko, po 6 musialam dac butle, myslalam ze moze po niej usnie, ale gdzie tam, rozrabiaka sie wlaczyl...

mamusie czy ktores dziecko wstaje AZ tak wczesnie?? dodam ze wczoraj w ciagu dnia spal tylko 45 minut i wieczorem padl o 19.15, ale uspac go raz jest juz duzym wyczynem...

no nic moze jutro bedzie lepiej, ide po kawe!
Redan juz od tygodnia, odkad poszedl do zlobka wstaje o 4.30!!!Wczesniej jak wstawal o 5-5.30, probowalam o klasc pozniej, ale to nie robilo zadnej roznicy, po prostu ptaszek z niego ranny....

Marciaa gratulujemy zabka!
polusia ccaroline zdrowka!!!
k_aralajna gratulacje dla Pawelka!!!
frotka buziaki dla Milenki!!!

Przepraszam, juz nie pamietam co ktorej mialam odpisac, glowa mnie boli....Dzisiaj pierwszy dzien w pracy i taki jakis zabiegany...Dzisiaj w koncu Redus cos zjadl w zlobku, wiec w koncu jutro troche mniej sie bede denerwowac z tego powodu....
Milego Wieczorku!!!
M

kobitki możecie mnie wyśmiać ale odprawiłam dziś uroki bo wydaje mi się że ta moja przyszła bratowa rzuciła na nas urok i wiecie co mnie choroba przeszła i czuję się super. mój M też się dobrze czuje, Pola też taka żywsza. ale najlepsze jest to że jak przyszedł szwagier to się pytam niby z ciekawość jak się czuje Samira, a on mówi że chyab ją grypa rozkłada bo dostała temperaturę i wymioty i taka słaba jest. pytam kiedy tak się stało a on koło południa, a wtedy Pola spała to ja zmówiłam modlitwę i zrobiłam to co radzili w internecie, miało przejść na nią to co ona sprowadziła na nas. chyba podziałało. wiecie nie cierpię tej baby- dobrze że jutro już wyjeżdżają do Szwajcarii i prędko nie zawitają u nas :)

frotka pewnie gardełko boli i dlatego, zdróweczka życzę *)

reklama
yra w związku ze zmianą suwaczka i sygnaturki - w wątku majowym przedstawiałaś się ... jest tam Twoje i Twojego M. imię oraz parę innych info. Piszę, gdyż może zapomniałaś a usunąć post mozesz w każdej chwili.

polusia :-D ale jaja ... forumowa czarodziejka !

Spadam laski.

Do góry