reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Niki dzisiaj na wadze 9,5 ;)

głowa mnie nadal tak boli (u mnie rzaaadkość)...jestem aż wymęczona
Ł. zajmuje sie małym poszedł na dwor z młodym na 20 minut oszołomek...a ja leżakuje zaraz kapanie i mykam popływac chyba... bo jak patrze w lustro to :no:

reklama
Niki dzisiaj na wadze 9,5 ;)

głowa mnie nadal tak boli (u mnie rzaaadkość)...jestem aż wymęczona
Ł. zajmuje sie małym poszedł na dwor z młodym na 20 minut oszołomek...a ja leżakuje zaraz kapanie i mykam popływac chyba... bo jak patrze w lustro to :no:

Marciaa co Ty w tym lustrze widzisz ? ? Bo jak Cię kopne :) jesteś śliczna!!! Powodzenia na studiach :)

Ja planuje urodziny M. Jutro upięke biszkopt :) a w czwartek rano kremik zrobię :) i mam nadzieje że je w piątkę spędzimy tylko :)

Ale Franko marudzi. Dzwoniłam do doktorka naszego i kazał inhalować przez 5dni pulmicortem :(

Witam się wieczorkiem. Sorry że się nie odzywam, ale odkąd wróciłam do pracy, to już w ogóle nie mam czasu ;) Ledwo zdążyłam przeczytać ostatnie 2 strony, a już trzeba iść spać. Adaś się w nocy budzi co chwilę i używa mnie jako smoczka ;)

blueberry - te Adasie to chyba wszystkei sa takei same :-D moj tez sie budzi po kilak razy w ciagu nocy i oczywiscie dramatycznie krzyczy z glodu :-D Woda ani smoczek nie sa w stanie go uspkoic..

A wazy juz pewnie z 11kg...

neska11 zdrówka dla Błażejka. Coś ostatnio te dzieciaczki chorują :-(

Biedny Bartuś, szybkiego powrotu do zdrówka. Madzia trzymaj się cieplutko.

heronek wszystkiego naj naj dla Redana :tak: zdróweczka

ionka moja Ola miesiąc temu ważyła 7600, teraz waży około 8 kg ale dokładnie będe wiedzieć w przyszłym tyg bo idziemy z mała na ważenie :tak:

Mój smyk śpi, teraz pora do niego dołączyć :tak: jutro ksiądz po kolendzie chodzi od 9 rano wiec trzeba wcześnie wstać żeby ze śniadankiem Oli się wyrobić.
Spokojnych snów życze

reklama
u nas dzis pobudka o 5.15 RATUUUNKUUU!!!

nie wiem co sie dzieje, glowa mi peka, co robie zle ze moje dziecko odmowilo spania rano:-(

oczywiscie na badanie krwi nie idziemy bo juz wypil mleko, po 6 musialam dac butle, myslalam ze moze po niej usnie, ale gdzie tam, rozrabiaka sie wlaczyl...

mamusie czy ktores dziecko wstaje AZ tak wczesnie?? dodam ze wczoraj w ciagu dnia spal tylko 45 minut i wieczorem padl o 19.15, ale uspac go raz jest juz duzym wyczynem...

no nic moze jutro bedzie lepiej, ide po kawe!

Do góry