ramari
Fanka BB :)
heronek buziaki dla Redanka :*
nesia bardzo się cieszę, ze pizza się udała :-)
Mój Przemek też się czasem denerwuje, ale ja na to nie zwracam wogóle uwagi i w końcu przestaje.
ccaroline zdrówka dla Dawidka!
frotka zdrówka dla Milenki!
polusia mam nadzieje, że lekarz pomoże i że antybiotyk faktycznie pomógł.
yra napisz proszę jaki macie ten nawilżacz. Muszę koniecznie kupić. Przemek w nocy z niedziele na poniedziałaek tak strasznie kaszlał. Dzisiaj powiesiłam ręczniki i było o niebo lepiej.
Kochane pamiętajcie, ze Szumuś Maborki ma jutro urodzinki :-)
Madzia trzymam kciuki, żeby Bartuś szybko wyzdrowiał &&&&&
Ja muszę pochwalić mojego Przemka. Jakiś czas temu strasznie dobierał się do takiej dużej szafki z winem. Za każdym razem mówiłam Przemek "nie", albo "nie wolno, to jest tatusia" i go stamtad zabierałam. Teraz mały nawet do butelek nie podchodzi. Tki mądry mój synek, ale moja konsekwencja też dużo dała. Polecam tą metodę to jest naprawde skuteczna!!!
nesia bardzo się cieszę, ze pizza się udała :-)
Mój Przemek też się czasem denerwuje, ale ja na to nie zwracam wogóle uwagi i w końcu przestaje.
ccaroline zdrówka dla Dawidka!
frotka zdrówka dla Milenki!
polusia mam nadzieje, że lekarz pomoże i że antybiotyk faktycznie pomógł.
yra napisz proszę jaki macie ten nawilżacz. Muszę koniecznie kupić. Przemek w nocy z niedziele na poniedziałaek tak strasznie kaszlał. Dzisiaj powiesiłam ręczniki i było o niebo lepiej.
Kochane pamiętajcie, ze Szumuś Maborki ma jutro urodzinki :-)
Madzia trzymam kciuki, żeby Bartuś szybko wyzdrowiał &&&&&
Ja muszę pochwalić mojego Przemka. Jakiś czas temu strasznie dobierał się do takiej dużej szafki z winem. Za każdym razem mówiłam Przemek "nie", albo "nie wolno, to jest tatusia" i go stamtad zabierałam. Teraz mały nawet do butelek nie podchodzi. Tki mądry mój synek, ale moja konsekwencja też dużo dała. Polecam tą metodę to jest naprawde skuteczna!!!
Ostatnia edycja: