reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
No wiem że to normalka:-)też o tym wyczytałam, tylko zastanawiałam się czy te zapachowe wkładki są okey dla nas, ja używam desceet zapachowych;-)
Dziękóweczka :-)

ja miała dzis rybke zapiekana i polana sosem jogurtowym, a na deser zjadłam kawałek ciasta z jagodami, pychaaaaaaaaaaa:-D
aaaa zamówiłam sobie w końcu ten pas ciążowy, koło środy ma przyjść

Co do ilości śluzu pytałam się gina bo mam wieksze uplawy niz przed ciążą i powiedziała ze to normalne ze względu na nasze szalejace hormony:-)

sister upiekła szarlotkę:-D

pyyyyszna jest, wsuwam jeszcze ciepłą
fasol od popołudnia cały czas mnie gila
no i najlepsza sprawa - moja psiapsióła jest w 5 tygodniu ciąży:-D:-D:-D:-D
cieszę się, bo w marcu jej 1 dzidzi w 15 tygodniu przestało bić serducho, mam nadzieję, że tym razem będzie ok

Ostatnia edycja:
reklama
Fallen - no i fajnei - chlopaki sa fajni :-D Ja raczej tez bede miala drugiego synka :-) A 3 lata roznicy i dwojka chlopakow to powinna byc fajna sprawa :tak:
A jak Marcinek u tesciowej????? Dzis ok????

Ja jestem najedzona jak dziki osiol. Byla mna zakupach i poszlam z synkie mna obiad - zamowilam m uzupe, a sobei tez (inna) bo az tak glodna nie bylam. I moj syn sie wypial na cokolwiek do jedzenia (jak nigdy :-D) powtarzajac milion razy "nie mam ochoty na zupe" no i ja wciagnelam obydwie zupy i pieczywo czosnkowe ktore mialam zamowione do zupy...
A godizne temu zrobilam dla nas budyn :eek: Ledwo sie ruszam, a brzuch mam taki jak bania :eek:

Do góry