reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Witajcie
u nas nocka fatalna Niko tak płakał co chwila...za to w dzien ok ...ładnie zjadł obiadek i sniadanie tylko deserek tak sobie
u nas pampki nie przemakaja- piluchomajtki to super sprawa tylko jak spora kupka jest to czesto Niko stopy ma brudne ;-) przy zdjemowaniu czasem sie umorusaja

a to ich nie rozrywasz po bokach?? bo je się rozrywa po bokach, żeby zdjąć;-)

heronek, pamietam że w żłobku częściej mamy płakały :-) normalne, ja bym tez ryczała jak bóbr. a dziecko, wiadomo, musi się przyzwyczaić. bedzie dobrze :-) a jak sie odstresuje i zobaczy inne dzieci jedzące, to też będzie szamał az milo :-)

marciaa pozazdrościć imprezki :-)

a ja farbnęłam sobie włosy. miał być ciepły rudy brąz. a mam co?? ciemny brąz, prawie czarny. wyglądam okropnie. czuje się o 10 lat starzej. mam nadzieję, ze się nadmiar tego koloru szybko wypłucze!

Marciaa zazdroszczę imprezki :) i życzę aby była udana

a ja jakaś taka zdołowana jestem, pokłociłam się ze szwagrem i jego lampucerom ale o tym to napiszę na top secret.

ja tez ide na imprezke :D, kiecke juz mam, tylko fakt przydaloby sie z 5kg mniej ale skoro nie ma to trudno;-)

ionka z farbowaniem to tak niestety bywa, mam nadzieje ze szybko go zmyjesz:tak:

a u mnie gdybym nawet nie była w ciąży mogę zapomnieć o imprezach w sylwka, szczerze nie lubię sylwestra, mój M jest taksówkarzem i nie ma go od południa do samego rana. ale o 24 przyjeżdza mi zawsze życzenia złożyć :))

kurde ja mam kiece z lata jakas czarna i blekitna o kg nie wspomne...dzieki karalajna za przypomnienie :p

mirosia ale jestem sierota! dzieki za info hehe :]

wpadlam jeszcze na chwilke...mamy 100 balonow do nadmuchania...heeeelp:]

yra widze ze imie Franek wybrane

reklama
Do góry