reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witam od rana, na dworze jest biało i mroźno zdążyłam już być z psem :) popijam kawke od rana. Wczoraj swój plan wykonałam dzis mam kolejny. Zaraz pogram z synkiem w statki bo dostał na gw iazdkę i juz truje, abym się odkleiła od kompa haha

Z tym sądem pracy to dobra rada, ale kto chciałby wrócic do pracy po wygraniu sprawy jeśli go tam nie chcą :( smutne....

reklama
Witam się

Mój Ł chory totalnie:-:)-( doczepiło się do niego wszystko co możliwe mdłości ,ból głowy, ból gardła itd itd leży i ledwo dyszy. Boje się żeby nas nie pozarażał:-(

Marccia jak tam Nikuś mówiłaś wczoraj że coś kiepsko wygląda ??

Witajcie mamuśki.

U nas nocka ok z pobudka na picie o 1 w nocy.
Dzisiaj mam zapierdziel bo mam 3 klientki w ciagu dnia.
A wogole to wiecie jak sie wkurzylam. Zamowilam kleje do paznokci na all i 2 tygodnie do mnie nie przychodzą i dostałam maila ze mam nie zapłacone :/ a ja zapłacilam mam wszystkona stronie, odpisałam im a oni mi napisali ze mam doplacic 8 zł !!! za kleje niecałe 10 zł a za przesylke 17 !!!! :szok: bylo napisane ze 9 zł za przesylke priorytetowa. Nie jest to niby majatek te 8 zł na glupich klejach :confused: przeciez takie małe kleje pojda za 5 zł poleconym :/ :eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

Monia bardzo Wam wsółczuje:(
CC zdrówka dla dzieciaczków
Moni27 moje dziecko też śpi z nami i wcale nie myśle o wyprowadzce jej-chyba to dla mnie byłaby wieksza trauma niz dla małej no cóż uwielbiam tulic sie wnocy do niej:)
Asiu super ze z dzidzią wszytko ok...czyzby jedyna dzieczynka wsrod chłopców:)??
Naska zdrówka dla Ł!! i tez uważam ze z imieniem warto poczekac do narodzin bo moze byc tak jak u nas.....hahah po 3 tygodniach od urodzin zrobiła sie z Hani - Gabriela Hanna:rofl2: przez gardło mi nie mogła przejsc Hania bo po prostu do niej nie pasowało - ale jak ktos mówi do niej to mi nie przeszkadza:) i zaminilismy Zygotyne (z czasów w brzusiu) na Zyzie i tak tez do niej mowilismy:sorry2: no i opcja mamy Ani i corki Hani sie nie sprawdzila:dry:

A u nas K w szpitalu jutro czeka go operacja:-( jednak noga sie nie zrosnie i musi miec skęcona na śruby...i pewnie czeka nas samotny sylwester:-(

Ostatnia edycja:
Witam!
Ola spi a ja przygotowywuje zdjecia ze swiat, zeby zaniesc do wywolania. Jedziemy zaraz do babci, zostawimy Olenke a my z M ruszamy na jakies zakupy. Jeszcze musimy dzis wybrac paszport malej, no ale to czeka nas dluzsza wyprawa do Rzeszowa. Dobrze, ze babcia zaopiekuje sie wnusia:) Mowie Wam jak Ola pozowala do tego zdjecia paszportowego hihih wyszla jak przedszkolak a nie niemowlak:)

Ccaroline zdrowka dla dzieciakow!!
Neska twojemu Ł tez zdroweczka!!
Marciaa oby Niko mial dzis lepszy nastroj!!
Milego dnia Wszystkim!!

Z tym sądem pracy to dobra rada, ale kto chciałby wrócic do pracy po wygraniu sprawy jeśli go tam nie chcą :( smutne....
Jak ktoś nie ma wyboru, to wróci. Chociaż do czasu aż sobie znajdzie coś innego. Poza tym pracodawca ma obowiązek wtedy zapłacić pracownikowi również za te miesiące, kiedy nie pracował (tzn za okres pomiędzy odejściem z pracy, a przywróceniem).

reklama
Do góry