reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

ale sie teraz nameczylismy z pawlem plakal 1,5h zanim zasnal w miedzyczasie zrobil 3 kupy, mam nadzieje ze to tylko zeby a nic sie nie przyplatalo znowu, goraczki nie ma

tabasia
bardzo bardzo mi przykro z powodu straty przyjaciolki, usciski dla niej i dla ciebie

neska i yra
wiec jednak!! faceci gora he he gratulacje
asia buziaki dla szymcia
heronek zycze zeby to nic powaznego nie bylo
myszowata powodzenia!!!!!!!!!

my mamy te pieluchomajtki z pampersa dla chlopcow, dostalismy pod choinke ale jeszcze nie zakladalam bo dostalismy 5 a one od 12 kg, a mam jeszcze prawie cala pake huggiesow notabene wg mniee beznadziejnych tzn pampersy najwygodniejsze;-)

reklama
yra neska niesamowicie się cieszę, że wasi panowie zdrowi ! a co do płci ... ja zdecydowanie na 2giego faceta liczę :tak:

myszowata 3mam kciuki za upór i wspieram w konsekwencji :happy2:

heronek mam nadzieję, że Radenkowi szybko przejdzie przeziębienie.

Tabasia :-:)-:)-( smutno ...

karalajna oby to nie było nic poważniejszego ... pewnie tak jak przypuszczasz - zęby - u nas 0 zębów ... a jak się zacznie to ... :dry: aż strach się bać.

U nas wszystko ładnie, dzisiaj byłam u kosmetyczki na oku i stopach - czerwień dominuje :-) Od razu lepiej się czuję, kupiłam jeszcze maseczkę antystresową wiec przed snem zaaplikuję ją sobie na buzie ;-) a co ... Polusia bawi się w spa to ja sobie żałować też nie będę :-D Baw się dobrze kochana !

Ostatnia edycja:
Nesiaa! oczywiscie,że pomyliłam Cię z NESKĄ11.A nie planujecie braciszka dla Oleńki kiedyś?:):):)
Neska11 gratuluję zdrowego chłopaczka:)Myśleliscie już nad imieniem?
Heronek zdróweczzka dla Redusia!:)
Myszowata podziwiam ,ja nie dałam rady z synkiem i nie próbuję z Milenką.
K_aralajna az 3 kupsztale ?! oby Pawełek tylko ząbkował.
Asia wyściskaj Szymusia:*A Ty jak sie czujesz?
Marciaa dlatego pytałam ponoc tragedia z przecenami !Lud sie rzuca jak stdo wygłodniałych wilków .
Moje złotko grzeczne i wsio oki .Miłoszek za to wrócił z przedszkola z okropną chrypką:(zatrzymam go w domku i kuruję.Mam pieluchomajtki pampers dla dziewczynek, zakładam czasami.

Frotka oczywiscie, ze Olence przydalby sie braciszek:) Moze dolacze do dziewczyn, ktore chca byc marcowkami 2012.

Czytalam ostatnio gdzies tu na forum, ze kupki spowodowane zabkowaniem to tylko mit. Ciekawe czy to prawda.

qrcze laski ... coraz częściej myślę o drugim dziecku :blink: Naczytam się Was i później takie historie mi w głowie :-)

karalajna u mnie proces ząbkowania zakończony, pełna szczęka .... na wypasie :-):-):-) hehe <żart> ... a cd Antoniego to dziękuję ! też na to liczę ;-) Buziak dla Pawełka :*

karalajna u mnie proces ząbkowania zakończony, pełna szczęka .... na wypasie :-):-):-) hehe <żart> ... a cd Antoniego to dziękuję ! też na to liczę ;-) Buziak dla Pawełka :*

no widzisz to masz szczescie a ja jeszcze nie mam osemek wiec kto wie co mnie czeka ha ha;-)

pawel ma okresy ze kup robi duzo i takie ze malo, ale temperatury nie mial nigdy z powodu zabkowania:no:

reklama
no własnie nesia ja jakoś tak zawsze myślałam, że 2 lata różnicy to tak w sam raz :D i tu wychodzi, że to już w to lato trzeba by się postarać :szok: ... szybko ... :-D

karalajna to Pawełek przetrze Ci szlaki hehe ... jak mądrości będą Ci wychodzić to już będziesz wiedziała co Ci pomoże hehe ... co by z nami było gdyby nie nasze dzieci ;p

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry