reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

doronka83 czasem dwa niekapki w ciągu nocy idą ... może nad nawilżaczem powietrza pomyślę.

:-D

To jest juz pomysł na preznt od świetgo mikołaja:) U nas tez jest suche powietrze ale ona nic innego prócz cyca do buzi nie włoży-testowałam i niekapek, buletke i nawet smoczek jest fuj:/ wiec nie wiem czy to głód czy terroryzm!! Czesem juz nic nie leci a ona ssie i ssie - boli jak diabli/..czuje jak mi doji resztki mleka co ledwo sie zrobilo - o ile to mozliwe ale takie mam uczucie:) i jak zrobie butle to ejst jeszcze wiekszy lament-wiec tez czasem mam wrazenie ze sie nie najada:(

reklama
są środki będzie choinka :) !!! !!! Tylko M. jeszcze nie ma :( wyszedł z pracy o 13.00 i nie dojechał jeszcze :( Żeby się nie martwić biorę się za pierniki :)

Dzieki naughty juz je kiedys oglądałam ale zapomiałam nazwy, cena powalająca ale sprobuję
No Nikuś też zrobił postępy, trzyma sobie sam butelke jak pije wstaje sam powolutku i pokracznie, pokazuje gdzie jest mama na zdjęciu :-)

Polka to super. Dzieci pewnie bardzo sie uciesza z choinki.
Mój maly do chodzenia sie szykuje, to co on wyprawia przyprawia mnie o stan przedzawalowy.Oczywiscie najbardziej interesuje go wszystko co zakazane: kontakty, kable, szafki, choinka. Wywalil wlasnie cala szuflade swoich ubranek i sie cieszy.
A moj M jak pojechal o 10 pomoc koledze tak to tej pory go nie ma.:wściekła/y:

Miki współczuje i tak ciągle sama :/ ja byłam w Norwegii 2 razy-przecudownie ale chyba bym sie zanudzila i jako matka z dziecmi chyba bym oszalala - zero jakiejkolwiek rozrywki nawet ludzi nie widzialam:( a miasto w którym mieszkacz jes duze jak Bergen?? ja znam Voss i Granvin:) bo ja mam rodzinke wlasnie w tych miastach/wsiach:)

miki skąd ja znam ten stan przedzawałowy :) u mnie Pola też tak kombinuję jak koń pod górę, dziś jej dupcia ożyła po wczo0rajszym dniu więc nadrabia wczorajszy dzień:)

polka super że będzie choinka :)

n&h stronka świetna już wiem co Poli na roczek kupię a dla siebie do ogrodu :) bardzo dziękuję :)

marti ja mam to samo z Polą i z jej zasypianiem, przedtem w łóżeczku sama a teraz na rękach u mnie albo u M, a najlepsze jest to że zasypia na stojąco głowę ma położoną na przewijaku lu opartą o szczebelki, cudacznie to wygląda :)

posprzątał łazienki, zrobił obiad a ja posprzątałam kuchnię , za chwilę ubieramy choinkę. wkleję zdjęcia na zamkniętym jak będzie gotowa :)

dronka83 Nie jest tak zle. Mam tu troszke znajomych, kolezanek i moja przyjaciolke od zawsze. Wiadomo, ze brakuje rodziny, ale jak jade do Polski to po tygodniu mam ochote wracac.Stavanger nie jest duze, ale widoki mamy przepiekne. Moj M to taki dobry chlop dla wszystkich. Nie umie odmowic. A zajec mam sporo przy dzieciach , ale M tez duzo robi wiec nie narzekam. A wiadomo kazdy ma lepszy i gorszy dzien. Dodatkowo pomagam M bo prowadzi tu firme i nie zawsze mu czasu na wszystko starcza. Mam nadzieje, ze niedlugo pojde do pracy. Zapisalam Tomasa od marca do przedszkola wiec jeszcze troszke

Polusia a jak starsza corcia tez byla taka ruchliwa. Moj Tomas to przeciwienstwo Natalki. Nati jak byla mala to taka grzeczniutka. Siedziala bawila sie zabawkami sama, A ten czort nic 2 minuty spokojnie nie posiedzi. Wszystko wymusza,a jak nie cdostanie to placze. Niezy gagatek z niego rosnie od malego. U mnie sie sprawdza ,z e drugie dziecko to przeciwienstwo pierwszego:-)

reklama
polusia-troche raźniej na duszy, jak nie tylko moja tak ma:)eh no dziś, gabryś została z moją mamą(ja zakupy, zakupy, zakupy i mam dość)i podobno zasnęła na siedząco:/ wrrrr uparciuch jeden
jeju muszę coś wy myśleć z tym zasypianiem,bo kurcze tyle mojej pracy poszło by na nic, o nieeeeeeeeeeee

Do góry