reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Marciaa tak, też 13 miesiąc, czyli w dniu szczepienia tak konkretnie, ale ze względu na chorobę to mamy kontrol 22-go i mam nadzieję, że do marca nie będzie potrzeby wizyty u lekarza
polusia mam nadzieję, że to jednak ząbek u Was

Dziewczyny, które podawałyście dzieciom antybiotyk czy Wasze pociechy też w tym czasie tak słabo jadły??? Franio dosłownie jakby na diecie jakiejś był tak nie chce jeść:no2:

reklama
ionka wiesz co on już chyba dobrze się czuje, a zapewne znacznie lepiej - temp ma 36,5 i szaleje po domu:sorry2:A ja to fakt dziwna jestem pod tym względem bo ja zawsze mam apetyt:sorry2::-DMama uspokaja mnie, że przy antybiotyku raczej apetytu brak...ale chciałam wiedzieć jakie Wy macie doświadczenia

myszowata to normalne że apetyt słaby,
a powiedz czy lekarz dał Wam jakąś osłonę na brzuszek? jeżeli nie to podawaj np. laciodo baby nam lekarz to każe przy antybiotyku.

Monika mój waży ok 8 kg,więc tez dosyć mało. A Pawełek?
polusia dobrze, że z małą lepiej. Zdrówka!
myszowata ja już dokładnie nie pamiętam bo oststni antybiotyk mały miał w wieku 3 m-cy. Zdaje mi się, ze cyca chętnie ciągnął, ale wtedy to mały ssak był. Dziewczyny mają racje dziecko chore nie ma apetytu. Zdrowiejcie tam szybciutko! Polusia dobrze radzi. Można też dicoflor i lacidofil.

Myszowata Nikodem nie jadł teraz 10 dni na dzien zjadł słoik owoców i jogurcik.
Ja podejrzewam, ze przy tym tempie co Niko teraz sie rusza to juz wooolno bedzie przybierał
No ja pewnie pojde w lutym do kontroli tak dla swietego spokoju :)

Oslona do antybiotyku to koniecznosc. Dziwie sie ,ze lekarze tak czesto o tym zapominaja.
My bylismy na saneczkach , ale u nas strasznie wieje wiec 20 minut i do domku. Maly szczesliwy, krzyczal glosno i smial sie jak szalony. Teraz M wymysla, ze moze jednak bysmy do Polski na swieta pojechali. U nas tak zawsze. Nie zdziwie sie jak zapadnie decyzja , ze jedziemy:-)

Monika mój waży ok 8 kg,więc tez dosyć mało. A Pawełek?
polusia dobrze, że z małą lepiej. Zdrówka!
myszowata ja już dokładnie nie pamiętam bo oststni antybiotyk mały miał w wieku 3 m-cy. Zdaje mi się, ze cyca chętnie ciągnął, ale wtedy to mały ssak był. Dziewczyny mają racje dziecko chore nie ma apetytu. Zdrowiejcie tam szybciutko! Polusia dobrze radzi. Można też dicoflor i lacidofil.
no ostatnio 8 grudnia wazyl 8900. Ramari, a ja dobrze pamietam, ze Przemuś się malutki urodzil?

reklama
Do góry