reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Myszowata, Marcia - a moze jednak 2012 ? Jest nas dwie na dwie ;) 2 lata róźnicy to w sam raz ;) 3 to duzo ;) myslcie dziewczynki- choc nie ukrywam ze jak teraz kolezanka jest w ciazy to nie chce szefa stawiac w glupiej sytuacji , bo byl okres ze dwoch matematyków w pracy by nie bylo a na 2 - 3 miesiace nie wiem czy kogos znajdzie.

Zdrówka naszym chorowitkom małym .

Alan tez wazy jakies 9 kg maxymalnie , choc w to watpie.

A co do swiat to u nas 100 lat za murzynami , nie mamy nic , dla nikogo , a dla szwagra i szwagierki nawet pomysłów. ;(

CC- głosik oddany.

reklama
ramari polusia pediatra powiedziała mi przez tel, że przy 3-dniówce bywa, że gardło czerwone(?) jeśli to alergia co oczywiście możliwe to nie wiem już co robić - tak czy inaczej i tak muszę odstawić antybiotyk. Z lekarkę mogę spotkać się w poniedziałek dopiero niestety - mówi, że wyjechała...

myszowata i tak musisz odstawić jeżeli to alergia i jeżeli 3 dniówka, więc wyjścia nie ma obserwuj małego i tyle

moje dziecko nie może usnąć cały czas płacze :( kurcze dałam jej nurofen, nie wiem jak już jej pomóc

Dziwna troche ta kobieta jeśli o mnie chodzi. Antybiotyk przepisuje ot tak, a potem mówi, że przy trzydniówce też tak może być. Odstaw antybiotyk i obserwuj małego. Zdrówka Wam zyczę!
Polusia trzymaj się. Wiem jakie to straszne jak dziecko placze bo coś mu dolega a my nie możemy pomóc :-(

polusia biedna maleńka:-(
ramari racja, dziwna - można oszaleć z tymi lekarzami, szczęśliwie mogę wszystko skonsultować z teściem co prawda nie pediatra ale zawsze lekarz;-)

reklama
Do góry