Blu zdrówka dla chłopców! Mój Przemek też zasmarkaniec dlatego odpuszczamy sobie żłobek do końca tygodnia. Chcę, zeby się wzmocnił.
n&h dzięki :* Kochana jesteś. Odnoszę wrażenie, że bardzo uważnie czytasz wszystkie posty i pamiętasz co odpisać każdej z nas :-)
polka dziwna ta twoja szwagierka, olej ją i tyle. Ja nie rozumiem kobiet, które całe życie są na utrzymaniu rodziców a potem mężów. Zawsze trzeba sobie zadać pytanie "A co bedzie jak coś się stanie?" Za co wtedy utrzyma rodzine? Mojego A. kuzynka straciła męża. Pracował na czarno, nienajgorzej zarabiał, ale dzieci po nim renty nie mają. Ważne, że ona ma głowę na karku i zawsze pracowała dlatego teraz sobie radzi. Wydaje mi się, że niektórzy myślą tylko o tym co tu i teraz, a na życie trzeba patrzeć przyszłościowo, bo różne rzeczy nas mogą spotkać. Polka ja Ciebie bardzo podziwiam, masz czas na pracę, dom, dzieci. Jesteś super mamą i nie przejmuj się docinkami zazdrosnej szwagierki! Zdrówka dla Wiktorka!
ionka mam podobne zdanie do Ciebie. Mój mały sam nie potrafi pić, więc ja mu daję. Co innego gdyby umiał... Rozumiem, że pozwalanie dziecku na raczkowanie zamiast noszenia na rękach to też urywanie więzi? Uważam, ze dziecko szczęśliwe to takie, któremu stwarza się pole do rozwoju a nie ograniczanie tago na rzecz "bliskości"
asiu trzymam kciuki za usg. Daj koniecznie znać jak będziesz po. Ciekawe czy dowiesz się, to mieszka w brzuszku
myszowata powodzenia na bilansie! Napisz ile Franuś waży i mierzy.
polusia może jesteś ciężaróweczka? Ostatnio coś pisałaś o barzskowaniu
nesia może poprostu nie ma apetytu na gęste jedzonko, a może faktycznie dziąsełko jeszcze troszke boli.