reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
niedlugo wtawię filmik na zamknietym jak Niko sie slizga :-)
Solenizantom buziaczki!!!:******
Niko padł włączyłam sobie kolędy Mariah Carey ale fajnie :-)
Kurcze ja bym chciala juz pierniki zrobic ale czekam za sprzetem bo nie cierpie wyrabiac ciasta ;-P
co do zębów kurcze u nas 3 miesieczny zastój prawie szok...

myszowata wszystkiego naj dla Franusia :-)
Dobrze, że twój mąż poszedł na te studia. Ja uważam, ze warto inwestować w siebie. Sama teraz robie taki kurs księgowy przygotowujący do egzaminu. Jak uda mi się go zaliczyć to mogę się starać o wydanie państwowego certyfikatu na usługowe prowadzenie ksiąg rachunkowych.
ajentka dla Marcelka również samych pięknych chwil :-)

u nas noc katastrofa, spalam moze ze 3,5 godziny w tym 3 od 3-6.
Albo brzuszek albo alergia, bo nas wysypalo po brzoskwini.

kochana
Szymek po brzoskwini ma takie kolki, że daliśmy sobie na razie z nią spokój
a najlepsze jest to, że wszystko inne wpierdziela i nic mu nie jest

u nas noc średnia wczoraj byliśmy prywatnie u naszej doktor
mały ma początek zapalenia krtani, katar i do tego pierwszy raz pleśniawki - wszystko na raz się bidulkowi zebrało:-(

mielismy jechac dzisiaj,ale jak zadzwoniłam do doktor, że mały pieje jak kogut, to od razu kazała przyjechać
ponoć zapalenie krtani u maluszków może być niebezpieczne

no i siedzimy sobie tydzień w domku

hej mamusie :-)

próbowałam nadrobić wczoraj i dziś, ale tyyyyle namachałyście, że juz nie pamiętam co komu :-)

wszystkim chorowitkom zdrówka!
wszystkim solenizantom najlepszego!

monia, u nas brzoskwinia okropnie uczula. a problemy brzuszkowe mamy po budyniu.

a wiecie, że chyba znalazłam winowajcę Olci uczulenia.
podczas jednej z bezsennych nocy (łączę się w bólu- Monia) wymyśliłam, że może to herbatka.
odstawiliśmy herbatę cytrynową i zeszło wszystko! jakies jeszcze mikro szorstkie miejsca zostały, ale widać super poprawę.

ccaroline glos oddany.
a ja dzis znowu kursuje. Niech wreszcie wyzdrowieje bo to juz 3 nocka nie przespana.Najgorzej z cora bo jej skacze wysoko temperatura i ciezko jej zbic.A boje sie zeby drgawek nie dostala wiec czowam zeby nie przespac goraczki bo ona nie obudzi sie i nie placze.Kubus zawsze jak ma wyzsza temp. to placze lub jeczy to latwo rozpoznac.

Marcelkowi i Franusiowi stolat dzisiaj.

Mag dawno cie nie widzialam pozdrawiam.

reklama
cc glosik oddany:tak:;-)

z ta goraczka to tak jest, ja tez myslalam zeby czuwac i np budzik sobie wlaczac ale moj M stwierdzil ze nie trzeba i faktycznie polozylam sie o 22, byl chlodny i za godzinke juz rozpalony i plakal, oj wspolczuje bo pewnie sie meczycie, przytulam was

ajentka zyczenia dla solenizanta;-)

myszowata
rowniez ucaluj mlodego;-)

ja odsniezylam autko poki mlody spi, mam nadzieje ze nie zasypie go do 15 bo na 15 jedziemy do lekarza,ale bylo zasypane!! a tylko od wczoraj:szok:

Do góry