reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

witam!!
a u mnie noc ok, ale od 2 bo do 2 bylo wstawanie co chwilke, za to od 2 spal do 7, chorobsko minelo ale dla pewnosci ide dzis do przychodni sprawdzic co i jak, nie wiem ile ten antybiotyk mam podawac...

monia
wspolczuje!!

owrlene
zdrowka dla wszystkich!!

milego dzionka!

reklama
dzień dobry :)
a mnie zasypało :( rano musiałam odkopać samochód a M odśnieżył podjazd - masakra, a tu sypie i nie zamierza przestać, kurcze będę pewnie jeszcze raz heblowała podjazd-niecierpię tego.
nocka ok- mała spała do 6:05 potem wzięłam ją do łóżka ale tylko poprzytulała się trochę i usnęła na 10 min. teraz szaleje po domu:)

Monia współczuję :(

frotka jak ta pierniczki i ciasto?

Marciaa moja Polka też się ślizgała po płytkach i parkiecie ale potem opanowała i teraz zasuwa z prędkością światła :)

miłego dzionka życzę :)

Witanko:)Mój maluch ziewa ,trzeba dospać:)
Polusiu ciasto też na piernikowe choinki :)
Mam fajne przepisy na pasztet na wigilię i nie tylko i na wędlinki domowe jak chcecie,to wkleję póżniej.
Miłego dnia kochane:)

Hej hej:-)No i mamy nawrót zimy - sypie na maxa!!! Nie wiem czemu ale mam dziś tragiczny humor - wszystko mnie wnerwia wrr...No nic trzeba jakoś przetrwać ten dzień:sorry:Nocka średniawa tzn bez licznych pobudek, ale wstaliśmy o 5.55:dry:
ajentka buziak dla Marcelka!
Miłego dnia Wam życzę i sobie też!:-):-p

Witajcie!

myszowata ajentka buziaki dla synkow!!!

owlrene zdrowka!!!

Monia nie zazdroszcze...

oj chyba kolejne zeby ida u nas, ale nie widzialam, bo to trojki!!!:szok: az niemozliwe, jedne z gory, drugie z dolu, pewnie troche to potrwa.....bezsenncyh nocek ciag dalszy...

Milego Dzionka!

reklama
Witam sie!
Dziekuje dziewczyny! Fajnie, ze moge Was znow poczytac.
Olenka dzis jest bardzo nieznosna, chyba czuje, ze jest u siebie w domu i wydaje jej sie, ze moze wszytsko. Poza tym raczkuje, wspina sie na wszystkim, wiec lacze sie w bolu z Wami dzieczyny:)
Milego dnia wszytskim!

Myszowata, Ajentka buziaki dla Waszych chlopcow!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry