reklama
k_aralajna
Fanka BB :)
nesiaa a mi sie wydawalo ze was przywitalam
, ups, ale choroba pawelka to mnie tez oglupila nieco, niewazne, wiec: fajnie ze jestescie:-) i wiem co przezywalyscie, dobrze ze to juz za wami
ramari przemus raczkuje, to fajnie!!:-) pawelek tez umie ale tak jak pawelkowi moniski jakos nie bardzo to lubi
, moze tez dopiero zacznie;-)
ja zmykam zaraz do lozka, odespac, korzystam z tego ze pawelek w koncu zasnal...
a wiec dobrej nocki dziewczynki!!
;-)

ramari przemus raczkuje, to fajnie!!:-) pawelek tez umie ale tak jak pawelkowi moniski jakos nie bardzo to lubi

ja zmykam zaraz do lozka, odespac, korzystam z tego ze pawelek w koncu zasnal...
a wiec dobrej nocki dziewczynki!!

marciaa no i nie jadę nigdzie. M. sam jedzie. Za duży śnieg sypie i teście zrobili hałas, że z dziecmi w żadnym wypadku nas nie puszcza
no i nawet się z siostra nie pożegnałam
no i z zakupów nici
buuuuu Ogólnie ciężka atmosfera w domu. No i chyba jelitowka do nas powoli dociera bo Wiktorka coś łapie
fuj. za to Franus zdrów jak ryba
rośnie, łobuzuje i chodzi już coraz spytniej za jedna rączke. No a rekordy bije w raczkowaniu na czas
he he A mnie bierze depresja na święta, bo 3już bez mamy 
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
polka szkoda
(
nesiaa welcome back Kochane!
miki witaj!
Ramar gratulejszyn
Niko penetruje dom ostatnio nie moze zaczac raczkowac bo sie slizga strasznie na plytkach za to na dywaniku fajnie sobie radzi
miki witaj!
Ramar gratulejszyn
Niko penetruje dom ostatnio nie moze zaczac raczkowac bo sie slizga strasznie na plytkach za to na dywaniku fajnie sobie radzi
marciaa kwestia czasu opanować nie ślizganie się
da radę wkrótce
↲
nesia witajcie spowrotem
buziaki dla Aleksandry
↲
miki witaj wśród marcowych mam
śliczny synek!!!↲
ramari gratki!!↲
A my z M. Oglądamy "samotność w sieci"
i jakoś tak romantycznie się nam zrobiło. Dzieci śpią pięknie
a my pewnie pogrzeszymy w nocy !!! Dobranoc!!!
nesia witajcie spowrotem
ramari gratki!!↲
A my z M. Oglądamy "samotność w sieci"
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
hehehe jakie plany...u nas tez grzesznie ostatnio hehehe
frotka 74
Witajcie
potwierdzam,że śliczny Twój synek!!!
Nie spie, oblewam czekoladą pierniczki
I robi mi sie ciasto w maszynie na jutro 
Zdrówka dla wszystkich i cudownych uniesień dla baraszkujących
Nie spie, oblewam czekoladą pierniczki
Zdrówka dla wszystkich i cudownych uniesień dla baraszkujących
owlrene
U nas szpitala ciag dalszy.Cala noc chodzilam od jednego do drugiego i sprawdzalam temperature.
Biedaki meczy katar kaszel itemp 39 a do lekarza dopiero we wtorek bo wczesniej nie ma az na drugim koncu chicago przyjmuje(jakies 2h drogi).Wkurza mnie ta ameryka i chyba jakas zimowa deprecha mnie bierze.Moj G wyciagna dzis z okazji choroby dzieciakow Mikolaja chodz moaly byc dopiero na gwiazdke,ale ze zapowiada sie kilkudniowe siedzenie w domu to PS3 sie przyda.Maly tez dostal i powiem wam ze ten pociag i komorka to strzal w dziesiatke wszystkim polecam maly przynajmniej odklei sie od mojej bo podobna w ksztalcie i wielkosci i fajne dzwieki wydaje.
Cale popoludnie grali w czworke w Ps3 a ja musialam zajac sie malym nawet babcie otumanili i grala z nimi w golfa i w kule.A co przy tym smiechu bylo.
Zreszta jak to moja kolezanka mowi ze Maks ma usmiech za milion dolarow i kazdemu humor popraw.On podbil serca wszystkich moich znajomych.
Maks tez ma problemy na plytkach i podlodze drewnianej i rozplaszcza sie jak zaba na lodzie(slowa mojego synka).
A i moj Maksiu zaczyna sie puszczac dzis juz kilka razy sam stal.Moj dzielny maly rycerzyk.
Biedaki meczy katar kaszel itemp 39 a do lekarza dopiero we wtorek bo wczesniej nie ma az na drugim koncu chicago przyjmuje(jakies 2h drogi).Wkurza mnie ta ameryka i chyba jakas zimowa deprecha mnie bierze.Moj G wyciagna dzis z okazji choroby dzieciakow Mikolaja chodz moaly byc dopiero na gwiazdke,ale ze zapowiada sie kilkudniowe siedzenie w domu to PS3 sie przyda.Maly tez dostal i powiem wam ze ten pociag i komorka to strzal w dziesiatke wszystkim polecam maly przynajmniej odklei sie od mojej bo podobna w ksztalcie i wielkosci i fajne dzwieki wydaje.
Cale popoludnie grali w czworke w Ps3 a ja musialam zajac sie malym nawet babcie otumanili i grala z nimi w golfa i w kule.A co przy tym smiechu bylo.
Wiesz ja tez zawsze mowie ze chce byc taka mama dla maluchow jak moi rodzice.Sa cudowni i pomagaja nam chodz tak daleko wyjechalismy od nich.monia mam nadzieję, że będę umiała to kiedyś oddać mojemu dziecku/ moim dzieciom co teraz dostaję od rodziców...
Miki witaj. Ja tez teraz wiecej poswiecam maluchom czasu i nieraz juz padam ale jak spojrze na Maksa to wszystko splywa ze mnie i radosc mnie rozpiera.Dziekuje wszystkim za mile przyjecie. Co do tematu rodzicow to moi sa wspaniali. Jeszcze w Polsce mama bardzo duzo pomagala mi przy corce. Ja pracowalam a babcia rozpieszczala. Teraz jestem zupelnie sama. Moj M duzo pracuje i wszystko na mojej glowie, ale jak jest w domu to tez robi wszystko. A czasem brakuje babci jak juz nie mam na nic sily. Teraz bardziej rozkoszuje sie byciem mamusia. I nawet kiedy mam juz dosyc to jeden usmiech malego dodaje mi sil na nowo:-)
Zreszta jak to moja kolezanka mowi ze Maks ma usmiech za milion dolarow i kazdemu humor popraw.On podbil serca wszystkich moich znajomych.
polka szkoda(
miki witaj!
Ramar gratulejszyn
Maks tez ma problemy na plytkach i podlodze drewnianej i rozplaszcza sie jak zaba na lodzie(slowa mojego synka).
A i moj Maksiu zaczyna sie puszczac dzis juz kilka razy sam stal.Moj dzielny maly rycerzyk.
reklama
moniSkaBe
pierwsza !!
hej:-)
u nas noc katastrofa, spalam moze ze 3,5 godziny w tym 3 od 3-6.
Albo brzuszek albo alergia, bo nas wysypalo po brzoskwini.
hej:-)
u nas noc katastrofa, spalam moze ze 3,5 godziny w tym 3 od 3-6.
Albo brzuszek albo alergia, bo nas wysypalo po brzoskwini.