naughty&happy
Mama Antoniego :D
owlrene jej ... współczuję :-( duuuużo zdrówka dla Was !
Ale się Maleństwo musi nacierpieć przez tą alergię ... mam nadzieję, że szybo z niej wyrośnie.
yupi !
i oby więcej nic więcej się nie przyplątywało. Ale masz dzielnego synka ! Raz dwa sobie poradził Pawełek ;-)
ale Wam zazdroszczę
... mój Miły w tygodniu wraca tuż przed kąpielą zatem nie mamy szans na wspólne spacery :-( Tylko weekend nam zostaje na nadrabianie życia rodzinnego
Udanych testów saneczek !
myszowata ja chyba też mam spadek samopoczucia ... w związku z tym zaplanowałam, że 2 razy w tygodniu będę chodzić na basen - tak jak Ty na fitness biegasz ;-)
heronek u nas jeszcze ani pół nie ma ... bezsennych nocek współczuję ... a nawet łączę się w bólu gdyż u nas również aktywności więcej niż snu.
nesia super, że już jesteście ;-) A powiedz mi czy Ty jesteś z okolic Zagłębia czy mi się wydawało?
witam mag !!! sporo Cie nie było ale myślę, że teraz z racji L4 nadrobisz BB
Zdrówka dla Szymka.
Antoni śpi a tu przyszedł Mikołaj do niego ... miał poślizg lekki ale lepiej później niż wcale
a oto co przyniósł:
Bujane.pl - Barbados
jak tylko Tatuś wróci z pracy to zainstaluje sprzęt i zaczynam się bujać !!!
Ale się cieszę 
myszowata sto lat dla Franusia !!!
ajentka Marcelkowi również najlepsze życzenia
nesia spóźnione ale szczere ale Oleńki !
pierwsza !!
hej:-)
u nas noc katastrofa, spalam moze ze 3,5 godziny w tym 3 od 3-6.
Albo brzuszek albo alergia, bo nas wysypalo po brzoskwini.
Ale się Maleństwo musi nacierpieć przez tą alergię ... mam nadzieję, że szybo z niej wyrośnie.
witam!!
a u mnie noc ok, ale od 2 bo do 2 bylo wstawanie co chwilke, za to od 2 spal do 7, chorobsko minelo ale dla pewnosci ide dzis do przychodni sprawdzic co i jak, nie wiem ile ten antybiotyk mam podawac...
yupi !

hejka
a ja dzis sie mega wyspałam ani razu nie wstałam do młodego ;-))))
sloneczko nawet wyszło poczekam az Ł. wroci i pojdziemy na sanki na chwilkę :-)
ale Wam zazdroszczę

Hej hej:-)No i mamy nawrót zimy - sypie na maxa!!! Nie wiem czemu ale mam dziś tragiczny humor - wszystko mnie wnerwia wrr...No nic trzeba jakoś przetrwać ten dzieńNocka średniawa tzn bez licznych pobudek, ale wstaliśmy o 5.55
ajentka buziak dla Marcelka!
Miłego dnia Wam życzę i sobie też!:-)![]()
myszowata ja chyba też mam spadek samopoczucia ... w związku z tym zaplanowałam, że 2 razy w tygodniu będę chodzić na basen - tak jak Ty na fitness biegasz ;-)
Witajcie!
oj chyba kolejne zeby ida u nas, ale nie widzialam, bo to trojki!!!az niemozliwe, jedne z gory, drugie z dolu, pewnie troche to potrwa.....bezsenncyh nocek ciag dalszy...
heronek u nas jeszcze ani pół nie ma ... bezsennych nocek współczuję ... a nawet łączę się w bólu gdyż u nas również aktywności więcej niż snu.
Witam sie!
Dziekuje dziewczyny! Fajnie, ze moge Was znow poczytac.
Olenka dzis jest bardzo nieznosna, chyba czuje, ze jest u siebie w domu i wydaje jej sie, ze moze wszytsko. Poza tym raczkuje, wspina sie na wszystkim, wiec lacze sie w bolu z Wami dzieczyny![]()
nesia super, że już jesteście ;-) A powiedz mi czy Ty jesteś z okolic Zagłębia czy mi się wydawało?
no i siedzimy sobie tydzień w domku
witam mag !!! sporo Cie nie było ale myślę, że teraz z racji L4 nadrobisz BB

Antoni śpi a tu przyszedł Mikołaj do niego ... miał poślizg lekki ale lepiej później niż wcale

a oto co przyniósł:
Bujane.pl - Barbados
jak tylko Tatuś wróci z pracy to zainstaluje sprzęt i zaczynam się bujać !!!

myszowata sto lat dla Franusia !!!
ajentka Marcelkowi również najlepsze życzenia
nesia spóźnione ale szczere ale Oleńki !