reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

owlrene jej ... współczuję :-( duuuużo zdrówka dla Was !

pierwsza !!

hej:-)

u nas noc katastrofa, spalam moze ze 3,5 godziny w tym 3 od 3-6.
Albo brzuszek albo alergia, bo nas wysypalo po brzoskwini.

Ale się Maleństwo musi nacierpieć przez tą alergię ... mam nadzieję, że szybo z niej wyrośnie.

witam!!
a u mnie noc ok, ale od 2 bo do 2 bylo wstawanie co chwilke, za to od 2 spal do 7, chorobsko minelo ale dla pewnosci ide dzis do przychodni sprawdzic co i jak, nie wiem ile ten antybiotyk mam podawac...

yupi ! :biggrin2: i oby więcej nic więcej się nie przyplątywało. Ale masz dzielnego synka ! Raz dwa sobie poradził Pawełek ;-)

hejka
a ja dzis sie mega wyspałam ani razu nie wstałam do młodego ;-))))
sloneczko nawet wyszło poczekam az Ł. wroci i pojdziemy na sanki na chwilkę :-)

ale Wam zazdroszczę :happy: ... mój Miły w tygodniu wraca tuż przed kąpielą zatem nie mamy szans na wspólne spacery :-( Tylko weekend nam zostaje na nadrabianie życia rodzinnego :biggrin2: Udanych testów saneczek !

Hej hej:-)No i mamy nawrót zimy - sypie na maxa!!! Nie wiem czemu ale mam dziś tragiczny humor - wszystko mnie wnerwia wrr...No nic trzeba jakoś przetrwać ten dzień:sorry:Nocka średniawa tzn bez licznych pobudek, ale wstaliśmy o 5.55:dry:
ajentka buziak dla Marcelka!
Miłego dnia Wam życzę i sobie też!:-):-p

myszowata ja chyba też mam spadek samopoczucia ... w związku z tym zaplanowałam, że 2 razy w tygodniu będę chodzić na basen - tak jak Ty na fitness biegasz ;-)

Witajcie!

oj chyba kolejne zeby ida u nas, ale nie widzialam, bo to trojki!!!:szok: az niemozliwe, jedne z gory, drugie z dolu, pewnie troche to potrwa.....bezsenncyh nocek ciag dalszy...

heronek u nas jeszcze ani pół nie ma ... bezsennych nocek współczuję ... a nawet łączę się w bólu gdyż u nas również aktywności więcej niż snu.

Witam sie!
Dziekuje dziewczyny! Fajnie, ze moge Was znow poczytac.
Olenka dzis jest bardzo nieznosna, chyba czuje, ze jest u siebie w domu i wydaje jej sie, ze moze wszytsko. Poza tym raczkuje, wspina sie na wszystkim, wiec lacze sie w bolu z Wami dzieczyny:)

nesia super, że już jesteście ;-) A powiedz mi czy Ty jesteś z okolic Zagłębia czy mi się wydawało?
no i siedzimy sobie tydzień w domku

witam mag !!! sporo Cie nie było ale myślę, że teraz z racji L4 nadrobisz BB :biggrin2: Zdrówka dla Szymka.

Antoni śpi a tu przyszedł Mikołaj do niego ... miał poślizg lekki ale lepiej później niż wcale :-D

a oto co przyniósł:

Bujane.pl - Barbados

jak tylko Tatuś wróci z pracy to zainstaluje sprzęt i zaczynam się bujać !!! :biggrin2: Ale się cieszę :tak:

myszowata sto lat dla Franusia !!!

ajentka Marcelkowi również najlepsze życzenia :)

nesia spóźnione ale szczere ale Oleńki !

reklama
Witajcie mamuśki
Wybaczcie ze w weekend nie pisałam, ale nie mialam kompletnie czasu.
Z Krystim juz lepiej, odzyskał glos jutro skonczymy antybiotyk to w srode pojdziemy do lekarza. Ale juz widze po nim ze lepiej, chrypka całkowicie zniknela.
Teraz sobie smacznie śpi.
Ja gotuje obiadek a Sebi " pisze auto" w sensie ze rysuje w zeszycie auta hehe.
Potem przyjdzie do mnie kolezanka z synkiem to chociaz czas mi szybciej minie.

Solenizantom ogromne buziaczki

Aaaaa.... i witam nową marcówke :) Tomas ( piekne imie ) śliczniutek !!

myszowata ja mogę polecić Loreal telescopic - wystepuję też w granacie a ja używam czarny i brąz z niego i jest rewelacja , ne kruszy się, nie skleja rzęs i szczoteczka jest fajna :)

a u nas od rana nie jechał pług, droga tak strasznie zasypana że wyjeżdżając ode mnie przydał by się napęd na 4x4 a takiego u mnie brak:(

dziewczyny co myślicie o granatowym tuszu do rzęs? może nawet bardziej na lato niż na teraz...hmm?
Bardzo lubię granatowy.Zawsze uzywałam z Oriflame.Muszę w kosmetykach kolorowych porządek zrobić i sie od nowa obkupic:)Uwielbiam to:)
niedlugo wtawię filmik na zamknietym jak Niko sie slizga :-)
Solenizantom buziaczki!!!:******
Niko padł włączyłam sobie kolędy Mariah Carey ale fajnie :-)
Kurcze ja bym chciala juz pierniki zrobic ale czekam za sprzetem bo nie cierpie wyrabiac ciasta ;-P
co do zębów kurcze u nas 3 miesieczny zastój prawie szok...
Marcia u nas był taki zastój po dolnych jedynkach prawie cztery mesiące nic nie wyszło.Za to teraz jeden za drugim:)
hej mamusie :-)

próbowałam nadrobić wczoraj i dziś, ale tyyyyle namachałyście, że juz nie pamiętam co komu :-)

wszystkim chorowitkom zdrówka!
wszystkim solenizantom najlepszego!

monia, u nas brzoskwinia okropnie uczula. a problemy brzuszkowe mamy po budyniu.

a wiecie, że chyba znalazłam winowajcę Olci uczulenia.
podczas jednej z bezsennych nocy (łączę się w bólu- Monia) wymyśliłam, że może to herbatka.
odstawiliśmy herbatę cytrynową i zeszło wszystko! jakies jeszcze mikro szorstkie miejsca zostały, ale widać super poprawę.
Ionka u nas po cytrynie była wysypka.Tatuś dał swojej herbaty z cytryna i wystarczyło!
ccaroline glos oddany.
a ja dzis znowu kursuje. Niech wreszcie wyzdrowieje bo to juz 3 nocka nie przespana.Najgorzej z cora bo jej skacze wysoko temperatura i ciezko jej zbic.A boje sie zeby drgawek nie dostala wiec czowam zeby nie przespac goraczki bo ona nie obudzi sie i nie placze.Kubus zawsze jak ma wyzsza temp. to placze lub jeczy to latwo rozpoznac.

Marcelkowi i Franusiowi stolat dzisiaj.

Mag dawno cie nie widzialam pozdrawiam.
OwIrene duzo zdrówka dla dzieci i sił dla Ciebie!
Dla Oleńki ,Marcelka i Franusia ślemy całusy!!!
Od trzech dni Milence musze wciskac jedzenie, nie ma ochoty na nic.Denerwuje mnie to:(

reklama
nesiaa moje gratulacje!

co do tuszy to rok temu na gwiazdkę dostałm od teściów lancome hypnose - super, ale sama nie wydam tyle na tusz:no:

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry