Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
no i ciezkie zobaczymy jak suną :-) Ja sie tez rypne he he
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czesc
u nas choroby ciag dalszy, wybieram sie do lekarza bo w nocy goraczka prawie 40 stopni, i pokaslywanie
bidulek:-(
He he mój mały też woła mama jak mu źlew ogole bedac na zakupach maly chwile poplakal i Ł. powiedzial, ze wolal mama ale mialam radocheeeeeeeeee
Ja bym chyba nie dawała, większość infekcji jest wirusowych. Poza tym dzieci sobie dobrze radzą z infekcjami. My ostatnio mieliśmy wszyscy katar bakteryjny i dzieciaki sobie z tym dały radę, a ja w końcu wzięłam antybiotyk, bo mi ten katar nie chciał przejść.nie wiem co robic, dawac mu ten antybiotyk czy jechac prywatnie do lekarza? kurde nienawidze polskiej sluzby zdrowia:--------(
Pewnie za dużo wody wlałaś? Mój mąż tak kiedyś zrobił, jak Karol miał zapalenie ucha. Ja wtedy poszłam po nowy.z tych nerwow zle rozrobilam ten antybiotyk ale moze to nie zaszkodzi
kurde a jeszcze pawel zrobil taka kupe ze wszystko do prania, mowie wam masakra
Tak, dawałam tą maść AdasiowiNa katar bakteryjny gdzie zawartość nosa jest gęsta żólta lub zielona to maść atecortin ale na receptę zdaje się jest.Bardzo pomaga