reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Witajcie!
czesc

u nas choroby ciag dalszy, wybieram sie do lekarza bo w nocy goraczka prawie 40 stopni, i pokaslywanie

bidulek:-(

jak jeszcze nie pojechalas, jedz gdzies prywatnie jak mozesz, po co masz sie stresowac....zdrowka zycze!!!

u nas znowu nocka fatalna....ech

jest cieplej u nas, temperatura dodatnia, wiec dzisiaj do centrum sie wybieram, trzeba kupic jakies dekoracje do domku

Milego Dzionka!

widze ze moj post poprzedni troche bez sensu, chodzilo o to ze nas wyslali na pogotowie a tam wiadomo jak jest:-(

wiecie co jednak na razie podalam ten antybiotyk i poczekam co bedzie, wlasnie pawel dzis juz nie wyglada zeby sie tak meczyl, no ale znow temp spadla, ciekawe co bedzie kiedy (jesli) sie podniesie

nie jade na razie nigdzie bo jestem sama:-(, M w pracy a to znow trzeba by przez cale miasto jechac, jak cos mam tel i bede wzywac lekarza do domu al;bo pojade popoludniu

z tych nerwow zle rozrobilam ten antybiotyk ale moze to nie zaszkodzi :confused:
kurde a jeszcze pawel zrobil taka kupe ze wszystko do prania, mowie wam masakra

dzieki za zyczonka zdrowka, mam nadzieje ze pomoga:tak:

myszowata jestem pod wrazeniem dlugiego snu franka:tak:

witanko z ranka:)
Karalajna ja odrazu wzywam do domu, u nas kosztuje 70zł wizyta.
Myszowata oby juz zawsze Twój Franio tak sypiał:)Jaka to herbatka?
Też mi się mażą zakupy ale auto dopiero we wtorek:( Jakas bzdura padła a tyle trzeba czekać:(
W tesco weekend wyprzedaży :)
Rok temu już mieliśmy choinkę czekajacą na balkonie:)muszę dokupić mnóstwo lampek na balkon:)

O juz wiem jaka herbatka:)Dzięki:*

Ostatnia edycja:
w ogole bedac na zakupach maly chwile poplakal i Ł. powiedzial, ze wolal mama ale mialam radocheeeeeeeeee:D
He he mój mały też woła mama jak mu źle :)

nie wiem co robic, dawac mu ten antybiotyk czy jechac prywatnie do lekarza? kurde nienawidze polskiej sluzby zdrowia:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
Ja bym chyba nie dawała, większość infekcji jest wirusowych. Poza tym dzieci sobie dobrze radzą z infekcjami. My ostatnio mieliśmy wszyscy katar bakteryjny i dzieciaki sobie z tym dały radę, a ja w końcu wzięłam antybiotyk, bo mi ten katar nie chciał przejść.

z tych nerwow zle rozrobilam ten antybiotyk ale moze to nie zaszkodzi :confused:
kurde a jeszcze pawel zrobil taka kupe ze wszystko do prania, mowie wam masakra
Pewnie za dużo wody wlałaś? Mój mąż tak kiedyś zrobił, jak Karol miał zapalenie ucha. Ja wtedy poszłam po nowy.

reklama
kurcze boje sie bo jesli to angina to jednak to infekcja bakteryjna i antybiotyk musi byc, no i w sumie zaszkodzic to tez mu jakos badzo nie zaszkodze jak podam

a moj M w aptece pytal i aptekarka stwierdzila ze za duzo wody moze byc, nie moze byc za malo a ja po prostu troche przelalam bo nie mam glowy po tej nocy dzis, musze sprobowac go uspic i sama moze troche sie przespie...

Do góry