reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Tabasia też raz tak mieliśmy i to własnie po bananie!

Nitki są po bananie i to zupełnie normalne

Kurcze, tylko tego tak strasznie duzo bylo i z takich jakby "segmencikow" poskladane, mam nadzieje, ze wiecie o co mi chodzi. Normalnie mini tasiemce :shocked2: Okropnie to wygladalo. Faktycznie wyglada na banana, ale az tak??? Przeciez banany nie maja takiej struktury, a te srodki wykrawam. Ale sie doktoryzuje nad kupa mojego Synka :-D

Witajcie!

Tabasia Katrinka buziaki dla Waszych synkow!!!!
Dzieki Heronku :-) Ja dzis 14h w pracy, wiec nawet mu fotki nie zrobilam :zawstydzona/y:
Echhh, ide spac, bo jutro znowu rzeznia...

Dobranoc!

reklama
ja wlasnie wrocilam z pracy podczytalam troszke bo moj maly wlasnie szaleje na podlodze im zneca sie nad lalka Karolci.Pewnie wydaje mu sie ze to jego kolega.

Wzielismy ze wszystkimi koncowkami nie wiadomo co nam odbije ;)
Kolezanka tez jest zadowolona kupowala w Stanach za 1500zł a tu....eh..jaki masz kolor? zamowiłam zielony:D:D

Ja mam zwykly czarny bo wszystkie sprzety mam w tym kolorze ale zielony tez ladny.

Kurcze musze konczyc bo maly wlasnie poszedl na spacer z sypialni moze mi sie zgubic przez przypadek:)

hejka
nocka rewelka tylko raz wtałam za to mlody wczoraj po kapieli pospał od 19 do 21 i potem wracam z m1 i co...bajlando z tata...muzyka na maxa i swawole ;-)
wczoraj z Ł. wyladowlaismy na imprezce mielismy isc do kawiarni a wyszedł klub i w sumie potem załowalismy bo chyba juz nas tak do konca imprezy nie bawią- jak znajomi nas zobaczyli to o mało co zawału nie dostali i 150 pytan o wy zyjecie o kiedy impreza na całą noc- na co odpowiedziałam, ze nie czuje juz potrzeby balowania cała noc i cisza -zrozumieja jak beda mieli dzieci wrocilismy do domu tak stesknieni za malym jakbysmy go pol dnia nie widzieli:)...
odwiedzilismy jeszczem oja przyjaciolke bo ma nowy nabytek- buldozka francuskiego i az mi sie zachcialo nowego domownika :D
ale u nas sypie szok
dostalam sanki- wszyscy sie śmieją, że są kosmiczne ;-) dzisiaj na chwile pojde z małym potem do dziadków jedziemy bo dawno niebylismy.

w ogole bedac na zakupach maly chwile poplakal i Ł. powiedzial, ze wolal mama ale mialam radocheeeeeeeeee:D

ps. ja ruchy czulam w 16 tg. blam wtedy w pracy i mało co nie padłam pod stoł tak sie zdenerwowalam

Ostatnia edycja:
kurde podjechalismy do szpitala i nas nie przyjeli bo nie maja kasy
a tam lekarka nawet go nie osluchala, spojrzala w gardlo, stwierdzila ze angina, dala antybiotyk i tantum verde
stwierdzila tez ze tak moze sie zaczynac trzydniowka

nie wiem co robic, dawac mu ten antybiotyk czy jechac prywatnie do lekarza? kurde nienawidze polskiej sluzby zdrowia:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

jak mozesz to jedz jeszcze gdzie indzie
ja byłam tydzien temu w certusie wybuliłam 89pln ale powiedziałam ze nie bede szczedzic na zdrowiu małego bo na pomocy doraznej pracuja debile i nie pojade juz tam. Co prawda nic konkretnego nie powiedzial i dopisał pulneo po ktorym bylo znacznie lepiej niz po bactrimie ktory jest silniejszy! nawet powiedzial, ze nie dalby go małemu na tamten dzien. Ale miałam swiety spokoj ze wszystko ok moze idz prywatnie

zdrowka dla Pawełka. Kurcze na pewno baaardzo sie meczy:(

Ostatnia edycja:
reklama
hej! W końcu się wyspałam! Franek spał od 20 do 8 WOW:szok::tak::-DZobaczymy jak wpłynie to na sen w ciągu dnie:sorry2:Zastanawiam się czy sprawcą długiego snu nie była może nowa herbatka na dobranoc:confused:A dziś czeka mnie tradycyjnie dzień porządków. M na uczelni i ot tyle...
karalajna ja bym pojechała prywatnie dla pewności. Zdrówka dla Pawełka!
kasia dobrze, że już po wszystkim! Buziak dla dzielnej Kingusi:*
Marciaa mi też sanki doszły właśnie wczoraj i mam wrażenie, że są potwornie wąskie...
Miłego dnia!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry