u nas niestety Mlody bedzie siedzial od 7.45 do 6 wieczorkiem w zlobku, bo ja musze w pracy 9 godzin, do tego dojazd do zlobka, itd....ale za to tylko 3 dni w tygodniu, jak dla mnie tak od razu rzut na gleboka wode, na pelny wymiar godzin, to za szybko, moze za pol roku, jak wszystko bedzie ok, dam go na caly tydzien....
reklama
M
myszowata
Gość
blu buziczki dla Adasia!
Franio też będzie w żłobku ok 8h, chyba, że dziadek, który parcuję do 14 będzie go odbierał - zobaczy się... W każdym razie ja wracam do pracy od października (o ile mnie zechcą), więc wrzesień to będzie taki miesiąc na rozruch...
Franio też będzie w żłobku ok 8h, chyba, że dziadek, który parcuję do 14 będzie go odbierał - zobaczy się... W każdym razie ja wracam do pracy od października (o ile mnie zechcą), więc wrzesień to będzie taki miesiąc na rozruch...
ramari
Fanka BB :)
Przemek chodzi na 6 godzin, mam ten komfort z czego jestem bardzo zadowolona :-)Ramari, ale pewnie Przemek nie spędza tam 8 godzin dziennie? A nas to czeka niestety
Ale tak szczerze mówiąc to nie wiem czy dziecku dużą różnicę zrobią te 2 godziny. My chyba bardziej to przeżywamy niż nasze dzieciaki.
k_aralajna
tez mysle ze 2h roznicy nie zrobia
ja to na razie ciesze sie ze pojdzie do zlobka, mam nadzieje ze dostaniemy...
a w ogole to dzien dobry:-)
polusia tez rozpoczynam szalenstwo zakupowe, wlasnie mysle nad radiem dla siostry i szafke pod tv kupujemy dla rodzicow moich;-)
pawelek spi ale pewnie zaraz pobudka,straszna piszczalka sie z niego zrobila, wlasze tez tak piszcza...?
blu zyczonka dla adasia!!
ja to na razie ciesze sie ze pojdzie do zlobka, mam nadzieje ze dostaniemy...
a w ogole to dzien dobry:-)
polusia tez rozpoczynam szalenstwo zakupowe, wlasnie mysle nad radiem dla siostry i szafke pod tv kupujemy dla rodzicow moich;-)
pawelek spi ale pewnie zaraz pobudka,straszna piszczalka sie z niego zrobila, wlasze tez tak piszcza...?
blu zyczonka dla adasia!!
Y
yra245
Gość
u nas już wszystkie prezenty zrobione, wszystko kupowaliśmy przez internet więc zrobiliśmy ciut wcześniej bo różnie te paczki idą.
pajacyki dla jasia wysłane 30 listopada doszły wczoraj masakra.
pajacyki dla jasia wysłane 30 listopada doszły wczoraj masakra.
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Witam, rzeczywiście na forum cisza, może to okres przedświąteczny? Co do prezentów większość zrobiona
Dziewczyny proszę o głosik na moje dzieciaki link w sygnaturze dzięki. Można głosować codziennie.
Dziewczyny proszę o głosik na moje dzieciaki link w sygnaturze dzięki. Można głosować codziennie.
M
myszowata
Gość
Cc głosik oddany!
ionka
Czy ktoras z Was ma taki model?
Maxi Cosi Axiss Car Seat – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores
Nie ma o nim za duzo opinii. Bardzo nam sie spodobal :-)
ooo, a u nas w Smythsie nie było takiego :/
moje dziecię z dnia na dzien rozwinęło sie językowo. juz nie tylko baba. gada tak duzo i tak szybko, że nadązyc nie można.
naj(gorsze)lepsze jest to, ze wstała dziś przed 5ą, żeby sobie pogadać. zasnęła dopiero o 7ej.
musiałam ja wziac do łózka, bo od razu wstaje w łózeczku i skacze i wczoraj walneła sie ustami i znów krew :// wiec nie moge jej tak zostawiac.
u nas dzis -7. jestem w szoku.
moniSkaBe
hej kochana, Zagladaj czesciej :-)heja dziewczynki:-) nie było mnie wieki ale mam nadzieję że jeszcze ktoś mnie pamięta. U nas wszystko oki,Kuba ostatnio trochę chorował,ale już jest ok. A wogóle to wróciłam do pracy więc wogóle narzekam teraz na brak czasu...myslę że uda mi się częściej zaglądać,bo w końu ma nowego kompa i neta które działają bez zarzutu. Zdrówka dla wszystkich chorutków.
Co do dziecka, wlasnie sobie tak dzisiaj myslalam, ze ja chyba zdecyduje sie na drugie jak moje pierwsze zacznie uczeszczac do przedszkola.Ja chiałabym miec drugioe dziecko ale jak sobie pomysle włąsnie o takim kryzysie do potęgi to mam ciarkina skórze...chyba na tym etapi enie zdecydowałbym sie świdomie na dziecko...jedynie wpadka by mnie zadowoliła
No to razem we wrzesniu bedziemy sie stresowac adaptacja naszych dzieci w żlobku bo ja tez zostaje na wychowaczym do wrzesnia a potem do pracy!!
Co do ospy to moze twoj Olek ja przeszedł tylko tak łaagodnie ze mial 2 krostki różnie dzieci reaguja na ospe wiec moze juz ma ja za soba i ty o tym nie wiesz
\
To ci fachowa opinia!! Chyba pediatra?? My nadal mamy plamki...poczekam do wtorku bo mamy szczepienie i poprosze o ta masc Elcom tak?? a to steryd?? Znikneło wszytko Pawelkowi po niej ??
a cyz powiedziano Wam jaka jest przyczyna krostek?he he to ja jestem trzecia bo tez do zlobka pawelka posylamy tylko ja chcialabym wczesniej niz we wrzesniu bo chcialabym isc wczesniej do pracy ale z tym pewnie nie bedzie latwo...
ta masc to elocom, sterydowa wszystko zeszlo ale i tak w piatek alergolog
a ten fachowiec z dzisiaj to pediatra z osrodka
Widze ze Pediatrzy wszyscy przypisuja elocom nie wazne na co i jaka jest przyczyna krotek i wysypki.
Karalajna mam nadzieje, ze Wasz alergolog okaze sie lepszy niz moj
reklama
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
glosik oddanyWitam, rzeczywiście na forum cisza, może to okres przedświąteczny? Co do prezentów większość zrobiona