reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

myszowata: jak sa duze przesylki to listonosze ich nie biora czesto bo sa po prostu za ciezkie. nie ma sie co dziwic bo jak on ma wziac np 100 przesylek po prawie 1 kg kazda?

a ja palenie tez rzucilam z dnia na dzien. poniewaz mielismy zaczac starania o dziecko to stwierdzilam ze trzeba z tym skonczyc i tak zrobilam. poczatki nie byly takie latwe bo chec mialam, ale dalam sobie rade i teraz dla mnie papieros ma ochydny zapach :)

reklama
Dzien Dobry!
Cos mi net nawala, kasuje mi posty i zamyka przegladarke...wwwrrrrrr
Wczoraj glupia siedzialam do polnocy grajac w gre na FB, nawet nie zauwazylam ktora godzina. A dzisiaj Redan obowiazkowo pobudka o 5. Sprobowalam po prostu udawac, ze spie, ale to nic nie daje. Ciagnie za moja koldre, reke, wlosy...ech. Przeprowadzka wykluczona, mamy jedna sypialnie tylko....

Milego Dnia!

odzyskłam kase za kamere, wystawiłm mu negatywa , ale ten srzedaca mi równiez, uwazam, ze zupełnie niesłusznie, czy jest jakas droga odwoławcza allegro ma na to wpływ, moze mu kazac wycofac negatywa
Nie, Allegro się nie wtrąca do komentarzy. Możesz jedynie odpowiedzieć na komentarz i przedstawić swoją wersję.

Co do palenia, to ja rzuciłam jak zaszłam w ciążę i nie palę już ponad 4 lata. Grunt to motywacja :)

a ja nie moge sie przełamac do wyprowadkzi małego mimo, ze mam nianie. Lubie jak jest z nami :)))))))))))

w ogole witajcie
pojechalam na badania krwi chce jechac do lidla z młodym i kupic folie przeciwdoeszczowa na wozek bo wsiunkla mowie wam u nas wszystko ginie ;-P
i coo...nie mam wozka aaaaaaaaaaaaaaaaa...:[
ostatnio adapterow zapomnialam ;-))))) chyba zyje w innym swiecie

u nas siąpi ale babcia kupi folijke i spadamy wkoncu do lasu bo zdechniemy w naszej norce:-)

co do poczty to jestem zla! ja kupilam listerm poleconym! te migdały co mowilam do wozeczkow na chrzest i na poczcie nic i baba tez mowi ze nie ma sladu i nie ma pokwitowania ze wyslala nie wiem czy wystawic jej negatywa czy neutrala

a ja zaczelam palic od klotni z Ł. koncze pakę i koniec. :)

witajcie:-)

u nas leje od rana, chyba dzis nici ze spacerku, szczegolnie ze zostawialmw gorach kalosze:-D

pawelek spi, o 6 pobudka z duzym rykiem co dawno nie mialo miejsca, kiedy ten cholerny zab sie przebije aaaa

ja nie pale, popalalam na studiach ale potem definitywny koniec, stas za to popala czym mnie wkurza ale nie chce rzucic:-(

milego!!:-)

peperka u nas jest dwóch listonoszy - jeden rozwozi listy (rowerkiem śmiga), a drugi paczki (busem), więc chyba jednak powinien mi ją dostarczyć, zwłaszcza, że jakoś z innymi tego typu przesyłkami nie miał problemu (pczki z bobovity, gerbera itp)

ja już się przyzwyczaiłam że zawsze awizo mam w skrzynce na listy na paczkę.

gerber, bobowita - to zwykły list, nic nie polecony więc nie musisz nic podpisywać więc muszą ci dostarczyć bo z czym pójdziesz na pocztę - nie ma na to awizo.

ale u mnie oczywiście poczta to wymyśliła - jest to pakiet - i zostawia kartkę i muszę iść nawet po paczkę z hippa czy gerbera na pocztę i nic u nich nie podpisuję masakra jakaś.

a bus najczęściej rozwozi paczki - paczka w sensie że jest nadana jako paczka - i paczki priorytetowe.

dzień dobry :)
myśmy dziś spały do 9 :) ale i tak jestem nie wyspana:( ostatnio strasznie mnie mdli czuję się tak jak w ciąży z Julką, bo co zjem to zaraz mi niedobrze. ehh starość nie radość.
a co do palenia to ja nigdy nie paliłam ale moja mama z tatą rzucili z dnia na dzień a palili też ze 30 lat. dp tego potrzebna tylko silna wola :)

a moja małpka dziś ma manie zabawy pod kominkiem, co ją odgonię z tego miejsca to ona sru pędzi znowu i tak co chwilka:) zbój mały:)

lecę obiadek zrobić:)

myszowata może idź do lekarza, nie zaszkodzi sprawdzić co się dzieje
polka zdrówka dla Franka *)

miłego dzionka

Witam! My tez polusia do 9.:-) wyspalam sie ze niewiem i nawt nie budzila sie na mleko o 7 jak zawsze bo usnela po 21 i pewnie dlatego. D kupila plastry niquitin zobaczymy dzis mial nie kupywac fajek. Mi 1 zostawil bo ja ostatnio z nerwow popalam 1 na 2 razy.:-D
Wczoraj zrobilismy sobie sami obiadek obiado kolacje bo po 18 juz bylo. A tesciow gotowala kapusnniak i nawet nie przyszla do mnie i nie powiedziala mi zebym poszla zjesc a zawsze przychodzila i mowila od 3 dni nie przychodzi jak zaczelam te klotnie z D bo oni wszystko podslu****a tu nie mozna poklocic sie normalnie bo sciany maja uszy. Ta chodzi naburmuszona i w kuchni jak robilam to mi wszystko poprzestawiala ale na miejsce nie odlozyla. i pow do D ze za prad my tez teraz nie bedziemy placic a jak matka powie zeby dac to powiem a Beata? A nie ona nic nie daje i jeszcze kase od nich ciagnie ja nie rozumiem tego. Ojcu winna jest ponad tysiaka bo mowil mi kiedys matce ok 2 tys i jeszcze matka niedawno jej kredyt wizela.:szok:

reklama
yra mi na najnormalniejszym druku awizo napisali "list zwykły - duży format"...cwaniaki - no nic odbiorę....wiadomo każdy orze jak może. Po co nieść jakieś pudełko jak można nie nie nieść....
polusia poobserwuję go do jutra rana i najwyżej pójdziemy do lekarza....coś za długo to trwa jak na zwykłą reakcję na nowość (kiwi)

Do góry