reklama
M
myszowata
Gość
jakiś czas temu zarejestrowałam się tu Klub Rexony - Rexona Women mieli ponoć cosik wysłać, ale jak na ten moment cisza, ale może, któraś z Was będzie miała więcej szczęścia
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Oj to nie wiem czemu nie działa Ja jeszcze nie próbowałam u nas w mieście Rossmann się dopiero otwiera 18 otwarcie.
M
myszowata
Gość
Cc a masz może jakieś sprawdzone linki do próbek czy darmowych gadżetów?;-)bardzo lubię takie "historie", ale dawno na nic nie trafiłam buuu
ccaroline85
Oj niestety nic takiego nie mam ostatnio kawa do mnie przyszła, ale to chyba był puszczany ten link.
patinka_1985
Szczęśliwa mama i żona :)
Kochane mojej mamuśki!!!
Nareszcie wróciłam!!!! :-):-):-):-) Jestem już po obronie mgr. Wszystko poszło po mojej myśli ale z małymi wpadkami. Co tam... ważne że już jestem mgr :-):-):-)
Teraz już pracuje na normalnym etacie :-) Alew przede wszystki mam CZAS !!!!! Mam nadzieje że wasze maluszki są zdrowe ide was troszke poczytać
Nareszcie wróciłam!!!! :-):-):-):-) Jestem już po obronie mgr. Wszystko poszło po mojej myśli ale z małymi wpadkami. Co tam... ważne że już jestem mgr :-):-):-)
Teraz już pracuje na normalnym etacie :-) Alew przede wszystki mam CZAS !!!!! Mam nadzieje że wasze maluszki są zdrowe ide was troszke poczytać
ccaroline85
patinka Gratulację!
Dziewczyny a gdzie klikacie po zalogowaniu na rossnet.pl? Mi na samej górze pojawia się zielona ikonka Odbierz prezent.
Dziewczyny a gdzie klikacie po zalogowaniu na rossnet.pl? Mi na samej górze pojawia się zielona ikonka Odbierz prezent.
Witajcie!!! kochane zlitujcie się !!! Nie nadrobie Was he he 2dni i wymiękam a ja chora grypa!!! Dzieciaki już zdrowe, M.miał wirusówke jak Oliwia. A ja drugi dzień zdycham!
cc ty szczęściaro Gratki!!!↲
patinka super super super !!! Gratulacje !!! Pani Mgr. i witaj !!!↲
marciaa co do potrójnej mamy to wiedziałam że zaraz ktoś napisze o mnie a no właśnie i owrlen jest potrójna!!! Ale bycie mamą jest WSPANIAŁE ! Czy to jedno czy dwoje czy troje miłości starczy!!! Bo miłości się nie dzieli tylko mnoży!!! mój Franko śpi. Już druga drzemka!!! A my jemy obiad i zaraz na próbę zespołu ludowego nie pisałam że Wiktor też się dostał !!!
cc ty szczęściaro Gratki!!!↲
patinka super super super !!! Gratulacje !!! Pani Mgr. i witaj !!!↲
marciaa co do potrójnej mamy to wiedziałam że zaraz ktoś napisze o mnie a no właśnie i owrlen jest potrójna!!! Ale bycie mamą jest WSPANIAŁE ! Czy to jedno czy dwoje czy troje miłości starczy!!! Bo miłości się nie dzieli tylko mnoży!!! mój Franko śpi. Już druga drzemka!!! A my jemy obiad i zaraz na próbę zespołu ludowego nie pisałam że Wiktor też się dostał !!!
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
ccaroline Gratuluje szczesciaro!!!
patinka Gratulacje!!!
My po obiadku Bartus sobie kimnoł.Pogoda taka sliczna juz długo takiej nie było chyba zaliczymy spacerek.
patinka Gratulacje!!!
My po obiadku Bartus sobie kimnoł.Pogoda taka sliczna juz długo takiej nie było chyba zaliczymy spacerek.
reklama
ccaroline85
A u nas non stop Pada!