reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
druga !! :-p;-)

no ja nie spie od 7 bo moj wstawal do pracy bo dzisiaj market otwiera :tak:
ja postanowilam po wczorajszym ze ide juz na l4 ... wczoraj rano to mnie m podkreslil w drodze do pracy ze wygladam jak truposz i jakbym miala zejsc zaraz ... po pracy myslalam ze sie noei doczogam do domu taka padnieta bylam bolaly nogi kolana i plecy :no: i to po jednym dniu 8 h chodzenia w pracy... a co dopiero po 4-5 by bylo :confused: wiec stwierdzilismy z m ze juz nie wracam do pracy... zreszta dyro juz wiele razy mowil mojemu zebym siedziala w domu zeby nic mi sie nie stalo czasem :tak::-) czyli --> wegetuje z niektorymi od dzisiaj ;-)

Trzecia :p

Wstawac spiochy ;) my jemy sniadanko rogaliki z dzemem truskawkowym i pijemy mleczko zimne :) bo cieplego nie lubimy :)
Od rana mam w brzuszku koncert takie banki mi tam lataja i takie smieszne odglosy oddaja ;) stoje przy zlewie myje gary i slysze jak mi tam glosno w brzuszku .
To takie dziwne uczucie mozna skojarzyc z kiszkami ale kiszki graja inaczej jak sie jest glodnym .
Wiem ze to moja niunia tam sobie cos wymysla :)

Ide do pracy ale tylko na 4 godzinki :)
Milego dnia u nas sloneczko i cieplo

Ja nie śpię od 6 godziny, miałam iść do szkoły jednak nie poszłam. Za niedługo trzeba będzie zrobić obiadek ;) A wymyśliłam sobie kurczaka ala KFC i surówkę z kapusty pekińskiej z papryką ;-) Zobaczymy co z tego wyjdzie. Dodam, że jestem początkującą "kucharką" :))

hejka. tez nie poszlam do sql bo jestem przeziebiona wiec wyleguje sie w lozeczku. Tez narobilas mi ochoty na jedzonko heh. te suwaczki klamia ;/Jest napisane ze dziecko ma 7,5 cm a tydz temu bylam na usg i dzidzius ma 8,4 cm ehh

U nas tez ładna pogoda, ale w sumie to mi wszystko jedno czy pada, czy świeci itak reżim łóżkowy trwa nadal:-(
Nie mogę się doczekać USG czwartkowego, ciekawe czy będę wiedziała czy to niunia czy niuniek;-)
Dzisiaj pewnie dzień wolno będzie i leciał bo M w pracy do jutra, eh ktoś musi zarabiać:tak:
Zastanawiam sie , jak już będę mogła wyczłapać się z domku, czy za jakieś korepetycje się nie wziąć???

reklama
jezuuuuuu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

zaraz zwariuje !!!!!!!!! remontuja mi balkon i sie tluka tym mlotem czy wiertara ogluchne zaraz :-:)wściekła/y::-:)-:)-:)no: albo sie spakuje i pojade do rodzinnego domku bo kota dostane zaraz:no:to jest nie do zniesienia :szok:

Do góry