reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

witam się!!! może w końcu będę miała czas na udzielanie się na bb :) Wiktor ma dziś wolne bo Pani chora i prądu nie ma w szkole :) więc Frankiem się zajmie!!! No znaczy mi pomoże. Dzieci dopiero wstały, zjemy śniadanie i pędze do przedszkola a do chłopców przyjdzie teść. Franio spał od 20.00do 4.30, dałam mu mleko i spał do 8.00 więc jak dla mnie noc super. Ale dałam mu manne (niby ona na śniadanko) 3owoce z bobo vity na noc i zjadł 210. Zaraz zrobię mu chlebka z masłem, mówię Wam uwielbia go!!! Do później!!!. Miłego dnia. Ale u nas leje i wieje :( makabra!!!

reklama
Frotka buziaczki dla Milenki :*

hej..

dziewczyny no i sie udalo mozna powiedziec z tym odstawieniem jednego karmienia w nocy.
Pawelek jadl o 19,30, ale usnal dopiero o 21, dopoilam go woda, pozniej obudzil sie o 1 w nocy, zjadl, obudzil sie o 2,30 ululala, potem po 4, dalam pic i juz definitywnie o 6,30.
Zjedlismy o 7 sniadanie.

Dzisiaj mialam isc na poczte paczki puscic.. ale chyba wysle wieczorem meza, zeby pojechal na poczte.
Wieje tak ze malo mi okna nie wyrwie..

milego dnia dziewczyny :-)

witam:-)
a my w ogole dzis nie jedlismy w nocy, pil herbatke o 3 i potem spal do 7 i nawet jakis specjalnie glodny nie byl...:-)

jeszcze zeby sie nie budzil ha ha :p

ale dobrze jest

u nas tez wieje, ale temp pawelek nie ma wiec maly spacer zaliczymy:tak: na katar dobrze wyjsc

milego dnia:tak:

Witajcie!
Alez u nas brzydko za oknem....bbuuuuuuu....wyglada jakby byl juz wieczor.

Milenka i Szymon wielkie buziaki dla Was!!!

marti moja mama mi powiedziala, ze moja siostra tez miala uczulenie na kurz jak miala pare miesiecy, ale potem jej przeszlo...

A ja kupilam sobie w koncu wczoraj plaszcz, tylko glupia ekspedientka nie wyjela mi tego cholernego magnesu!!!!!!
I musze wracac do tego sklepu dzisiaj, a mi sie tak nie chce.....ech

Milego Dzionka!

Witam!

100 lat dla Milenki!!!!
Maborka
dla twojego bąbla tez moc zyczen!!!!!
Dziewczyny czy Wasze dzieciaki maja jakies pieprzyki? Ja ostatnio zauwazylam u Oli.

reklama
Do góry