reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Też kiedyś się bałam teraz jakoś mi przeszło.
Blu kochana kuruj sie ostro i wracaj do zdrowia:)
Neska nie bój:):*
Marciaa narobiłaś checi na Murzynka, ja uwielbiam kakaowe ciacha:)

Heja,bylismy u pediatry i wszystko ok,szmerki są jeszcze.Za dwa tyg szczepienie M jutro jedzie załatwic neurologa i rehabilitacje.U mnie tez ok,gin za 3 miesiące.

a wiecie, ja tutaj w tym domu nie boję się jakoś :-) no sprawdzam 5 razy czy drzwi zamknęłam te od frontu i te od ogrodu... ale luzik :-) nawet jak sama w nocy jestem z Olą, a musze jej mleko dać, to schodzę po ciemku na doł do kuchni. raz tylko miałam przywidzenie, że ktoś stoi przy oknie ;-) no ale to tak sie zasłona założyła i świtało już i cień sie zrobił ;-)

blu zdrówka!

no ale doła złapałam, M. mi oświadczył, że na szpitalnej wadze wyszło mu 7kilo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! więcej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! niż na naszej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lepiej, żeby ta szpitalna była popsuta, bo jak mam ważyć 7 kilo więcej raptem, to mnie strzeli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i tak jeszcze mam 3 kilo do zgubienia do wagi sprzed ciąży. a ten mi mówi, że jeszcze 7????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oj ja to nawet sie nie waze mam brzuch jakbym byla z 4,5 miesiac w ciazy. Ale mi sie kuzwa niechce cwiczyc... a chce schudnac no i jestem lasuch na slodkie tak samo moj D,zawsze jakies ciasteczka kupi.
Ja juz spadam dobranoc,slodkich snow.

bluberry widziałam na zdjęciach że twoje dziecko ma taki chełm, kask, czy jak to tam nazwać :) powiedz mi gdzie ty takie cos kupiłaś bo to chyba musi byc super na takie etap rozwoju maluszka, kiedy tak duzo sie przewracają

Dzień doberek z samego rana,
dzięki dziewczynki za kciuki za mała:)na pwno się przydadzą,
eh gabrys od jakis paru ni, nauczyła sie bic brawo i to całkiem głosno, właśnie teraz zamiast jeszcze dospać, to leży w łóżku i słysze jak brawo ciągle bije:) idą dzić na 7:30 i zabieram małą z soba, nie ma dziś kto z nią zostać, a z drugiej strony kurcze przecież nie uchronię jej w 100%przed kurzem i roztoczami:/
miłego dnia Wam życzę, wczoraj u nas cały dzień padało, mam nadzieje że dziś będzie ciut lepiej, ale chyba się na to nie zapowiada:(
papa

Dzieńdoberek:)Na dobre położyłam sie o 2,30. Milenka wstała w nocy i dawaj się bawić.Pory jej sie pomieszały czy co, ale jak w dzień trzeba światło palic to trudno sie dziwic...
Marti oby to było jakies chwilowe ... Trzymam kciuki za Gabrysi zdrówko:)Ogladałam kiedy program o chłopcu, który był,uczulony właśnie na kurz i cos jeszcze.To było takie ekstremalne.Jego pokój musiał byc sterylny, codziennie dezyfekowany, zero firanek bibelotow i zabawek,codziennie czysta pościel , matka jego była u granic wytrzymałosci.Jaka to męka dla dziecka które zastanawia sie czy może się do mamusi przytulic

reklama
hej
u nas nocka....sredniaa na maxa
podobno Niko o 4 szalał u rodziców bawili się zabawkami oczy miał jak 5zl a nie słyszalam jak mi go kradli z łozeczka :O
teraz pijemy kawke i sie dobudzamy:)

sto lat dla naszej kochanej MILENKI!

Do góry