reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witam! Czytam czytam i nie doczytam wszystkiego do tyłu jestem ze ho ho. U nas dzis od 8 do 17.30 pradu nie było mala nie weidziala co sie dzieje ze wszedzie swieczki. He he.
Heronek sto lat dla Redanka wszystkiego dobrego.
Marcia ja to sie czasem boje w nocy do kibelka pojsc mimo ze nie mieszkamy sami.:-D
Dostałam ostatnio paczke zdrowy start w przyszlosc a dzis te 5 pampersow premium.
Jest konkurs bobovity BoboVita - Zawsze z Tobą, Mamo!

reklama
marti kurcze to nie fajnie się porobiło z tą alergią malutkiej, ale trzymam kciuki oby było dobrze :)

ja też jak wracam z aero to wsysam jedzenie :) mnie niestety zostało jeszcze kilka kg obecnie waże 64 kg przy wzroście 170 cm.

dziewczyny czy jak karmicie swoje maluchy to też musicie ja zabawiać, bo moja mała zje całą porcję ale wtedy jak ją zabawiam to klockiem, to książeczką. jejku a to męczące jest na dłuższą metę.

marciaa ja jak zostaję sama w domu bo M jedzie na szkolenie to mam oświetlony cały dom na około, w salonie zostawiam światło a u nas w sypialni to w garderobie żeby nie było ciemno bardzo :) ze mnie jest okropny starchuś:)

miłego wieczorku :)

Polusia moja mala ma podobnie ze musze jej cos dac zeby sie czyms zajela ona wogle nadal nie je mi zadnych obiadkow tylko deserki i ostatnio kupilam jogurty nestle ale strasznie drogie bo za 4 zaplacilam 9,50:szok: ale smakowaly jej.

Dziewczyny czy Wasze dzieciaki stawiaja plasko stopki? Moja Ola najczesciej stoi na palcach i nie wiem czy do dobrze czy zle. Powinna juz stac na calej stopie?
moj juz na plasko, wczesniej bylo na paluszkach.
a swoja droga to sie boje:szok:
zostalam sama w domu i trzese gaciami:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy:
psy wyja na byle co najczesciej na swoje odbicie w lustrze ...młotki:-D
piekarnik mi wyje a ja skitrana pod kocem hi hi hi
tez tak mam, tylko ja mieszkam w bloku :-D
neska będzie dobrze, kciuki trzymam &&&&&&&&

a u nas na linię energetyczną zwaliło się drzewo i nie będzie prądu do jutra :( dobrze że my mamy agregat i jedziemy z produkcją ale Ci ludzie obok to mają ciemnicę a na zewnątrz tak strasznie wieje.
wrócił M z pracy i naprawił tą kulę, okazało się że połamane były styczniki ale mój zdolniacha naprawił:) a kobiecie i tak wystawię negatywa.
kurcze.. tylko ona zapewne odda Ci negatywem.
Witam! Czytam czytam i nie doczytam wszystkiego do tyłu jestem ze ho ho. U nas dzis od 8 do 17.30 pradu nie było mala nie weidziala co sie dzieje ze wszedzie swieczki. He he.
Heronek sto lat dla Redanka wszystkiego dobrego.
Marcia ja to sie czasem boje w nocy do kibelka pojsc mimo ze nie mieszkamy sami.:-D
[/URL]
hehe ja nie chodze w nocy siku, boje sie :-D
czasami jak naprawde musze to budze Karola :-D

reklama
marti to zycze Ci energii do sprzatania!I zdrowka dla Malej!!!

neska kciuki zacisniete!

blu szybkiego powrotu do zdrowia!!!

dziekujemy wszystkim za zyczenia, Redus przesyla wielkie buziaki dla wszystkich ciotek!!!

dobrej nocki!

Do góry