madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
U nas tez tak było ze ja wiecej do małego wstawałam,ale teraz nie ma tak wstaje nakarmi a ja spie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ionka a ta woda termalna to jak?
Marciu ale patrz na nasze suwaczki. Jutro 9 miesiąc tyle ze jakby kończyła 8.Ty nie masz sie czym martwic,jeszcze czas.Moja cwaniara chlebek , bułeczkę gryzie i połyka rozmymłane kawałeczki .Z obiadku grudki odrazu pluje albo do podniebienia przycisnie jezyczkiem i odruch wymiotny.Muszę blenderowac na papki.Ale nie dam za wygraną próbuje codziennie.
powiem szczerze, że i ja mam stracha i nie daję mu nic do ręczki do jedzenia, dostał dwa razy biszkopta i raz chleb i skończyło się odgryzieniem sporego kawałka, z którym nie dał sobie rady, więc już nie daje, nie wiem kiedy do tego wrócę, moja mama i M mówią mi wciąż, że Mały ma na to czas, ostatnio rozmawiałam o tym z lekarzem i też odradzała, tłumacząc, że on nie ma jeszcze świadomości jedzenia z własnej ręki, szczęśliwie z kawałkami w obiadkach sobie radzi
dla twojego M madzia to powinna być czysta przyjemność, w końcu jak przyjeżdża to powinien całym sercem oddawać się opiece nad małym, abyś chociaż ten czas jak jest w domu cię odciążyć.