reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

jezu co za jędze są na tej poczcie. wkurzyłam się poszłam po paczkę, awizo w skrzynce, a one nie mogą jej znaleźć i mam o 17 znowu przyjść, a listonoszka wyraźnie mi powiedziała - zostawię im aby pani nie musiała stać w kolejce. co za leniwe baby.

reklama
Witam!
PAskudny dzionek dzis, ale bylysmy na malym spacerku na ktorym Ola zasnela. Potem pospala w domu we wozku przy otwartym oknie.

Chcac nie chcac w nocy do Oli musze wstawac ja bo nikogo innego nie ma w poblizu. Ale jak jest M to wstajemy razem bo ja i tak wszystko slysze i sie budze.
Na Ole nie dziala woda w nocy. Jak tylko poczuje, ze to nie mleko od razu plucie. Zreszta ona wogole jakos malo pije nawet w dzien. Ciekawe co moja pediatra powie na jedzenie w nocy i co na doradzi na oduczenie :)
Redanek 100 lat!!! Buziaki!

kobity ale mam złości. kupiłam na allegro małej taką kulę KULA PEŁZAK FISHER PRICE DO RACZKOWANIA !!!NOWA (1296927063) - Aukcje internetowe Allegro tylko używaną i wiecie co ona się nie toczy a baba wciska mi kit że ona się ma nie toczyć. chyba mnie trafi ze złości
do tego mała jest tak niedobra dziś że chyba ją w kosmos wystrzelę. nic tylko jęczy i krzyczy, nic się jej nie podoba. wariuję. trzeba mnie do wariatkowa odwieźć

polusia co za dup........ kiedyś kupiłam taki bączek, w nazwie aukcji fisher price, podobało nam się bardzo, okazał się jakiejś firmy krzak, itp. zrobiłam taką aferę, że zwrócili koszty , aukcji, przesyłki itp. postrasz negatywem i rozpoczęciem sporu na allegro.

Dziewczyny czy Wasze dzieciaki stawiaja plasko stopki? Moja Ola najczesciej stoi na palcach i nie wiem czy do dobrze czy zle. Powinna juz stac na calej stopie?

Polusiu kurcze a w opisie aukcji co pisało?Nie było słowa o uszkodzeniu bo pewnie byś nie kupiła.Zgłoś spór i niech allegro pomoże rozstrzygnąć.
JA z tym pchaczem uzywanym też sie bałam,żeby nie było na to ,ze to w transporcie coś sie uszkodziło .Na szczeście wszystko ok.

reklama
Do góry