reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

kurcze no obudzil sie i kaszle

chyba jednak sie przejde

zadnych lekow z domowej apteczki nnie znam, tzn nie wiem co moge podawac oprocz wapna i psikania do noska?

syrop z cebuli??

reklama
Witam:)

U nas nocka ok,Bartus całą noc spał az do 8 takze wyspana jestem.Pogoda jesienna pada.Dzisiaj mamy pediatre na 14.40 niech go obejrzy po operacji i zadecyduje co ze szczepieniem i rehabilitacją.

Dobrego dnia:)

na katar: inhalacja z wody z solą, rumiankiem, może być z kropelkami oilbas, sól morska do noska, nasivin soft do noska,

a na kaszel: sok z malin, może być yrop z cebuli,inhalacje z takich ziół jak bratek, rumianek

i nawilżaj powietrze w domu

ja to tak sceptycznie do kaszlu podhodze. Wole sie przejsc do lekarza niz ma mi na oskrzela przejsc.
Mlody jak kaszlsł to dostał pulneo i ambrosol do tego wapno :)

na katar 3 dni nasivin po 1 wstrzyknieciu po 3 dniach euphorbium do tego sól. Jak jest wodnisty katar to masc majerankowa jak gesty to nie bo nie podziala juz

napisałam żeby sie poskarżyć i skasowałam... echhh Ol marudzi, cała noc jeczała przez sen, teraz narzeka, do tego wyjśc nie możemy, bo pogoda do dupy i ciągle leje!!!!!!!!!! mam dość.

a my jestesmy przeziebieni i do lekarza sie zapisalam... czy jak jest katar i lekki kaszelek ale goraczki nie tzn 37 to tez od razu idziecie?? bo ja boje sie ze dostane kupe lekow a moze to nic powaznego...
ale w nocy sie obudzil bo ciezko mu sie oddychalo, za to apetyt jest

tak ale do tego jeszcze ma lekka wysypke kurde myslalam ze zejdzie a tu jakos sie trzyma od paru dni mimo wapna i fenistilu, przy okazji moze dowiem sie co to moze byc

ja bym nie szla. chyba, że bedzie temperatura i kaszel duży.
normalnie podawałbym wapno, witaminę C, na noc smarowałabym Vickiem dla dzieci, nawilżała powietrze w pokoju i psikala woda morską.
na uczulenie polecam wode termalną :)

Witajcie:) Nocka znowu do pierwszej przejęczana, sama nie wiem juz o co chodzi :( .Dalej spała mocno do 7,30.
Milenka tez cos pokasłuje taka pora roku...Leczę sama bo nie gorączkuje i obserwuje .Biorę się za komodę,poodkładam co juz małe.Obiadek mam gotowy, oby dzisiaj nie pluła ,wciąż nie chce jedzonka z grudkami:(

reklama
Marciu ale patrz na nasze suwaczki. Jutro 9 miesiąc tyle ze jakby kończyła 8.Ty nie masz sie czym martwic,jeszcze czas.Moja cwaniara chlebek , bułeczkę gryzie i połyka rozmymłane kawałeczki .Z obiadku grudki odrazu pluje albo do podniebienia przycisnie jezyczkiem i odruch wymiotny.Muszę blenderowac na papki.Ale nie dam za wygraną próbuje codziennie.

Do góry