Hej
Brzuszki
Ja juz od rana na nogach zalatwianie ,pakowanie i M przewozi kartony
dobrze ze nasze nowe mieszkanko jest 2 ulice dalej to szybko pojdzie
Juz ugotowalam obiad zupa warzywowa ze smietana mniam jak ,ktoras glodna zapraszam
Na drugie beda fryty i kielbasa smazona z cebulka pychotaaaaaaaaaaaa
Ja bralam folik pare miesiecy juz przed ciaza i nadal go biore
moja kuzynka brala do konca ciazy i maly zdrowy jak ryba
na pewno nie zaszkodzi przecierz to witaminy ,ktorych malenstwo potrzebuje
Staram sie tez jesc duzo owocow ,warzyw ale moze nie ma tam tych witamin bo wszystko teraz takie sztucznie pedzone dlatego lykam zawsze z rana 1 tableteczke
W czwartek zapytam gin i moze tez zaczne pic magnez regularnie na te dretwienia
Kupilismy juz to nosidelko
jupiiiiiiiiii coraz wiecej dla malenstwa niech wie ze jest bardzo wyczekiwane i kochane ponad zycie
Milego dzionka ,tym co pracuja wiekszego luzu i zero stresu a ja musze pospac bo cos mnie kluje i brzusio cmi z tego latania to tu i tam .
Z samego rana mi babsko w urzedzie gdzie mialam umowe podpisac nerwy popsulo
bo nie ma umowy gdzies sie zapodziala wrrrrrrrrrrrr i mowi do mnie ze mam w srode lub w piatek przyjsc
(( a co to ja na posylki i zaczelam sie dyskusja .....
To taki urzad ze na parterze cie przyjmuje i masz czekac az ci powie ze mozesz winda jechac do gory bo szanowna osoba z ktora masz cos do zalatwienia juz czeka na ciebie
bez pozwolenia nie wolno do gory ;( i gadka gadka babsko uparte ja do niej ze chce do gory a one ze nie bo tam nikogo nie ma ,ja do niej ze chce do jej szefa bo jest nie mila a ona ze mi nie powie jak on sie nazywa
itd a ja sie zawinelam do windy i na gore
i co sie okazalo szef byl
weszlam usiadlam i opowiedzialam moj problem i zaraz mi pomogl i wszystko cio chcialam dostalam
a chodzilo o umowe o mieszkanie ,ktora niby juz tydzien temu przygotowali i powinna lezec i czekac na mnie na dole u babsaka do podpisu
a sie gdzies zapodziala
a czy to moja wina ,bede jezdzic po 3 razy i prosic nie nie nie
Strasznie nie mile babsko bleeeeeeeeeeee