reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witam sie zeby napisac że moja maruda przeszła dziś samą siebie .Z jedzeniem kiepsko, dwie łyżeczki i koniec, a z butelki na raty po trochę.Zwariowac idzie ,wykończona jestem .W nocy pojekiwanie i mało snu ogólnie.Dzis to samo chyba, bo już byłam u niej kilkanaście razy dac smoczek.Przeciwbólowy syrop wypluła,nie dała sobie wcisnąć dalej aplikatora.Jak sie na dobre obudzi dam czopek. Ważyłam ja dzisiaj 9100:) Przynajmniej tyle ze przybywa.
Co do kapieli to nie codziennie ale podmywamy oczywiście.Z ubieraniem na dwór to ostatnio tez wrzask.
Do juterka .

Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewczyny.
dolaczam sie do mam, majacych chwilowa niemoc i zloszczacych sie na swoje dzieci.
Moj od kilku dni tez jest nieznosny, ciagle tylko placz i jeki.
Zwalam na zabki.
dzisiaj to az oddalam go Karolowi i sie poryczalam...

uciekam, dobranoc.

myszowata rowniez trzymam kciuki,bedzie dobrze.:-)
A my kąpiemy co drugi dzien teraz i główke tak samo. A przy ubieraniu jest krzyk ze niewiem. I na spacer jak sie ubieramy to tez nie lubi.

pawel tez mordka wtedy;-)

a u nas nic ciekawego wiec sie nie oddzywalam,

a poryczec to nie raz!!!!!! cala rodzina mnie zjeb, ciekawe co by zrobili z 2h placzacym pawelekiem!!?? (od 2 do 4)!!??

już???? a miałam kupić :( bo słyszałam że dobre jak dziecko takie niespokojne. kurcze za raz to wszystko na receptę będzie i jeszcze takie pieniądze za leki wołają :( ostatnio poszłam aby kupić Julce wziewy bo ona na nich już 3 rok jedzie, jak płaciłam 1 grosz to teraz za jeden zapłacilam 15 zł :( a kupowałam 4

My też kąpiemy co drugi dzień razem z głowką a na wrzaski jedyny sposób to kaczuszka z kąpieli:) mała się nie zajmuje a ja dokańczam toaliete:D

Ja tez czasami mam wyrzuty sumienia bo K nie ma ostatnio po16 godz i ja ciagle sama ze z tej bezsilnosci krzykne na małą .. bo ostnio jest nieznośna - nie chce leżec tylko chodzic trzymana pod pacha...mogła by sie nauczyć turlac a nie tuptac ...swoja droga martwi mie ze ona wogle sie nie turla- nie wykorzystuje tej umijetnosc brzuch -plecki ...a przewrot na plecki to tylko sporaczycznie ale są i nie wiem czy powinnam isc do lekarza z tym:/ czy ktores dziecko tez ma jezcze problemy z turlaniem i przewrotami...a zaczyna podciagac sie do raczkowania -tzn wyglada to jak by chciala pompki robic ale powoli nozki podciaga pod pupke...moze tego sie wkoncu nauczy :)

mykam bo padam na pysk milej nocki

reklama
Do góry