reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

no własnie, jeszcze z cudzym dzieckiem to nie aż tak stresujące, ale z własnym, makabra! no ale warto wiedzieć takie rzeczy.

dzień dobry w ogóle :-)
u nas dzis mróz!! rano było 0, szron na samochodach i nawet w domu czuć, że na zewnątrz chłodno. chociaż nie pada i ładna pogoda jest, mam nadzieję, że sie utrzyma, bo ostatnio jak tylko na spacer chcemy wyjść, to nagle zaczyna lać.
zastanawiam się, czy Oli nnie nałozyc dziś zimowej czapki??

noc była średniawa, Ol budziła się z płaczem kilka razy i nawet popłakiwała przez sen :-( więc połowę nocy spędziłam w szlafroku przy jej łóżeczku.

do potem!

reklama
Witam!
Kurcze a mialam to ogladac....wrrrr i zapomnialam!
Ja silowalam sie pol godziny ze spiworkiem do wozka. Zalozenie go graniczy z cudem:(
Moje dziecie odziwo spi juz 50 minut. A ja zdazylam ugotowac zupke, zapalic w co, zalozyc ten spiworek i mam wolne. Ciekawe jak dlugo:)

Czarnuszka, Dawid również zabiera zabawki i wszystko jest "MOJE" ale tłumacze mu i z dnia na dzień jest coraz lepiej.

Miłosz ma 4 i pół i tez wszystko jest jego, nawet ulubione zbawki małej.

CCaroline spóżnione gratulacje dla Córci z okazji 7 miesiąca:)Buzka:***
Powinnam zaczac od dzień dobry:):):)
Nocka z rykiem o 0,30, wypiła150 mleka m i godzine rozrabiała w łóżeczku.Wyrzucała przytulanke i smoczek na podłoge i krzyczała da patrzac na zabawki karuzeli.Usneła wkońcu ,za to ja nie mogłam ,teraz odwrotnie pospałabym hehe:)
Musze się pochwalic że udaje sie małej usiąść samej na łóżku czy kanapie:)W łóżeczku nie kapuje że moze złapać szczebelek.Jeny ide po kawe bo połkne monitor ziewając

Ostatnia edycja:
internet mi szwankuje ... za każdym razem jak już napiszę do Was parę słów to albo mnie wyrzuca albo otwierają mi się różne aplikacje. grrr ... no cóż kolejne podejście.

Polka wyobraź sobie, że nie tylko Twój barat będzie ojcem na wiosnę :) mój również ;D Bratowa ma termin na 6 kwietnia (tj w urodziny mojego brata!!!) ona sama swoje urodziny ma dzień wcześniej tj 5 ;D a mój Antoni swoje święto ma 7 kwietnia :D bardzo tłoczno nam się robi hehe Podobno ma być dziewczynka - cieszę się bardzo ... tym bardziej, że już niebawem będziemy mieszkać w jednym domu (w jednej połówce my a w drugiej mój bro) zatem Antko będzie mieć towarzystwo do podwórkowych zabaw :D

Misio mój śpi, robię cappuccino i może szybki prysznic zaliczę :D

Jak oceniacie moje dzieło :-D:-D Może być? :-)
IMG_4551.jpg

cześć :-)
Miki raczkuje od 3 dni, podciąga się też do stawania na równe nogi i czasem mu się to udaje :tak:

Nocka dzis byla tragiczna...chyba dalsze zeby mu idą bo miał gorączkę i strasznie płakał - nie mógł usnąć... a jak juz zasnał to budzil sie gdy odkladalam go do łóżeczka...spał wiec ze mną ale bardzo nie spokojnie...Wstaliśmy dziś ok 9.30 a dopiero 13.30 zasnął na drzemkę - ech

reklama
Do góry