Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
o jaaaaa takie to kochane !!!!!!!1Kochane jestem po wizycie u ginekolog. Widziałam moje maleństwo- znaczy się pęcherzyk narazie.
Za 2 tyg kolejne usg i słuchanie serduszka
Mój Przemek waży 7,2 a długi tak na ok 74 cm.
robicie mi "smaka" na coreczke hehe
Dzien dobry babeczki
U nas nocka tez dziwna, maly sie obudzil kolo 22 i cos tak sie wiercil jeczal, maz mu dal soczek i zasnal i potem o 5 sie obudzil zjadl mleko i dał mi pospac do 8 !! ŁAŁ !!
ale wiercicupa cala noc cos mu nie pasowalo co do niego podeszlam to spal jakos w poprzek lozka nogi miedzy szczebelkami, wariat mały.
Ccaroline - duuuuzy spozniony buziak dla Nataluni
Dziewczyny troszke mnie to dziwi ze moj maly nie chce siedziec, ani nie raczkuje tylko pełza, nie chce stac na nogach, nie moge go przeciez zmuszac ale dla mnie to dziwne.
No i jeszcze nie dziwi sebek !! jak tylko widzi ze maly pełznie do jego zabawek ten natychmiast leci i mu zabiera a z dziecmi innymi jak sie bawi to jest odwrotnie jemu dzieci zabieraja i on nie protestuje. Dziwne to takie i nie da sie przetlumaczyc zeby sie dzielił.
Pogoda okropna !! a mi sie nic nie chce, no ale obiad wstawic trzeba , ide gotowac zupke.
Aaaa i moj Krystianek sprobowal troszke wczoraj mlecznej kanapki dobre to bo rozpuszcza sie w buzi.