reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie :happy:

Nadrobiłam Was :-D

Madziu trzymam kciuki!!!

Gratuluję nowych ząbków! Wszystkim siedmio i ośmiomiesięczniakom przesyłam buziaki!

Marela ja przed pierwszym dniem w pracy nie spałam już od 4 rano :sorry: Jednak po tylu miesiącach w domu powrót do pracy jest stresujący. Trzymaj się!
A co do niejadków, to w dzieciństwie też byłam, za to w czasach licealnych należałam do tych okrąglejszych, ale na studiach schudłam, a jak zaczęłam pracować to zrobiłam się nawet zgrabna :-D

Yra ja też już nie mam w czym chodzić. Chyba czas wyjąć spodnie ciążowe. Tylko muszę sobie jakieś jeszcze kupić. W pierwszej ciąży miałam kilka ubrań ciążowych pożyczonych od koleżanki, ale teraz ona z mężem też starają się o drugie dziecko, więc muszę kupić. Pewnie używane, szkoda mi kasy na nowe.

Polka masz dzielną córeczkę. Super, że tak szybko wraca do formy! A głupim gadaniem rodziny o ilości dzieci się nie przejmuj - jesteście fantastyczną rodzinką.

Kejcik mój Szymuś nie chce siedzieć, on teraz tylko by się przemieszczał. Także nie martw się, bo u nas samodzielne siedzenie też wygląda podobnie, chwilka i już jest na brzuszku. Ale wczoraj pierwszy raz będąc na czworaka udało mu się samodzielnie usiąść, dopóki tego nie zobaczyłam, nie umiałam sobie wyobrazić jak można usiąść z takiej pozycji.

Życzę miłej niedzieli :happy:

reklama
hej dziewczyny :-)
w koncu mam sprawny komputer. ah jak dobrze :-)

co u nas.. w poniedzialek jedziemy do alergologa, mam nadzieje, ze sie czegos dowiemy, bo zmiana mleka i masc robiona z wit a nie pomaga. Aktualnie pijemy dosladzany nutramigen. Bleh.

Ida nam kolejne zabki, juz je czuc pod palcami, ale jeszcze dziaselek nie przebily.

Pozdrawiam Was goraco i obiecuje czesciej zagladac :-)

Madziu ja również trzymam kciuki zaciśnięte, będzie dobrze!

Witam :) nocka w miarę :) Po przebudzeniu ujrzałam taki widok w oknie :) super słoneczko nastraja pozytywnie.

IMG_4523.jpg

Niedługo wybieramy się na spacerek, a później na obiadek do teściowej, Miłego dnia życzę :)

witam sie! My juz od rana u babci. Zaraz bedzie pyszny obiadek:) Ola spala ciut lepiej, ale i tak budzila sie z placzem. Chyba wybierzemy sie do lekarza bo jakas przyczyna tych czestych pobudek z placzem musi byc.
Cc jak pieknie:)
Milej niedzieli!

dzień dobry dziewczynki :)
a myśmy dziś poszalały z moimi dziewczynkami:) Pola wstała o 7 na mleczko , zjadła chwilkę pobawiła się u mamy w łóżeczku i usnęła, spałyśmy do..... 10:30. jejku ale dawno tak długo nie spałam, teraz też już się mała szykuję do spania:)

a ja dziś też nic nie robię :) obiadek mam z wczoraj tzn, zupkę gulaszową dla mnie i Julki bo M nie wiadomo kiedy przyjedzie. jeju jak on mi działa na nerwy przez te ostanie dni. ale mu wygarnę wszystko, dowie się która połowa dnia jest dłuższa:)

madzia trzymam kciuki za Was, obyście szybko do nas wrócili

miłej niedzieli życzę :)

Cc - czy Ty na pewno mieszkasz w Lidzbarku ;) ?, super widoki, normalnie jak w górach ;)

ja tylko sie przywitac i spadam, wrocilam z kosciola, mlody marudny usnal ale przy cycku znowu;( bo tata zamiast dac mu jesc jak mnie nie bylo to stwierdzil ze nie byl glodny bo nie chcial a jak mnie zobaczyl to w placz i tylko cycek -wsunal oba i usnal. Ale byl tak glodny ze juz kaszki nie chcial, a o n zje cos innego jak jest lekko glodny a jak bardzo to tylko cycek.

No i sie szykuje do tej pracy i mam stresa jak nie z tej ziemi, nie wiem w oogle od czego zaczac ;( dobrze ze jutro tylko 2 h .

reklama
Do góry