reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

helllo :-) ja zadowolona bo wlasnie zrzucilam z siebie to dziadostwo... a tak swoja droga to jestem uczulona na swiatelka szczegolnie w nocy i wkura mnie np dioda od tv i konsoli jak sie w nocy pali i np z laptopa jak mryga raz mocniej gasnie i znow potem i tak w kolko i jak sie budze w nocy to ciagle na to patrze bbbrrr moja mala fobia no i dzisiaj w nocy wstalam i mi to switelko od tego dziadostwa swiecilo i mnie wkurzalo bbbrrr :-D ale juz po wszystkim :-):tak: nareszcie!!!! ;-) tylko jak to odklejalam to mam rany bo plaster tak mocno trzymal...

kamikaaa podziwiam za silna wole... ja to czasem i sobie i wlasnie Bogu obiecuje ale on to sie chyba zawodzi na mnie :zawstydzona/y: bo nie potrafie miec silnej woli chodzic do kosciola chcialabym ale m nie chce bo mu sie nie chce tylka ruszyc o i sama nie ide ehhh

a ja pisze pamietnik o dniach starania sie i juz jak jestem w ciazy:-) i wklejam tam wyniki z betyhcg i testy powklejalam oczywiscie tylko paski bez plastikow i zdjecia dzidziusia i pisze co kupuje mu i jak sie czuje co mysle i wszystkie przezycia i na 18 urodzinki jesli to bedzie dziewuszka dam jej w prezencie takim dodatkowym mam nadzieje ze sie jej przyda i kiedys odpowie na jej kilka pytan kiedy nie bedzie mogla mi ich zadac :tak:

reklama
A ja kupiła taki pamiętnik bobasa,od poczęcia do ukończenia pierwszego roczku:-)
I też go rzetelnie uzupełniam, narazie nie wiele mogę, ale pierwsze 3 czy 2 strony są zapełnione;-)

helllo :-) ja zadowolona bo wlasnie zrzucilam z siebie to dziadostwo... a tak swoja droga to jestem uczulona na swiatelka szczegolnie w nocy i wkura mnie np dioda od tv i konsoli jak sie w nocy pali i np z laptopa jak mryga raz mocniej gasnie i znow potem i tak w kolko i jak sie budze w nocy to ciagle na to patrze bbbrrr moja mala fobia no i dzisiaj w nocy wstalam i mi to switelko od tego dziadostwa swiecilo i mnie wkurzalo bbbrrr :-D ale juz po wszystkim :-):tak: nareszcie!!!! ;-) tylko jak to odklejalam to mam rany bo plaster tak mocno trzymal...

kamikaaa podziwiam za silna wole... ja to czasem i sobie i wlasnie Bogu obiecuje ale on to sie chyba zawodzi na mnie :zawstydzona/y: bo nie potrafie miec silnej woli chodzic do kosciola chcialabym ale m nie chce bo mu sie nie chce tylka ruszyc o i sama nie ide ehhh

a ja pisze pamietnik o dniach starania sie i juz jak jestem w ciazy:-) i wklejam tam wyniki z betyhcg i testy powklejalam oczywiscie tylko paski bez plastikow i zdjecia dzidziusia i pisze co kupuje mu i jak sie czuje co mysle i wszystkie przezycia i na 18 urodzinki jesli to bedzie dziewuszka dam jej w prezencie takim dodatkowym mam nadzieje ze sie jej przyda i kiedys odpowie na jej kilka pytan kiedy nie bedzie mogla mi ich zadac :tak:
kochana u nas wtedy bylo na odwrot moj M chodzil a ja nie chcialam .
Sproboj go kiedys namowic ,moj jest dzisiaj szczesliwy ze z nim chodze ,wiesz tez mnie denerwuja rzeczy ustalone przez kosciol i mam czesto inne zdanie ,ktore jest nie zgodne ze zdaniem kosciola i tez nie lubie ksiezy a szczegolnie tych co bzdety pitola itd ale ja nie ide tam dla ludzi ,dla ksiedza i czort wie czego ide do Boga po wiare jeszcze mocniejsza po sile i za kazdym razem prosze o donoszenie ciazy o zdrowe dziecko o zdowie i milosc w rodzinie :)
Sa tacy co do Boga przychodza i o dobra materialne prosza ja marze tylko o dziecku ,zdrowiu ,kochajacej sie rodzinie takiej jaka ja zawsze chcialam miec :)

A z tym pamietnikiem super sprawa ,mam taki album kiedys kupiony i lezy nie otwarty i tez pomyslalam ze tam bede dla dzidzi wszystko wklejac hmmmmmmmmm nawet mnie podkrecilas jak tylko znajde klej w domu i uporam sie z oprzatnieciem chaty tez biore sie za album :) bede miec swietne zajecie :tak:buziak za pomysl ;-)

Igi - daj link do tego pasa ciazowego :-)

Milego dnia dziewcyzny :-) U was tez taka piekna pogoda???? :tak::sorry2:

Mysz, ja mam taki...jakiś zwykły prosty i używany przez moją koleżankę, ale fajnie się w nim czuję i chyba wyglądam;-)
Ja mam czarny w biale kwiatuszki....

Teraz sie zastanawiam czy sobie nie kupić jakiegoś nowego, porzadnego na allegro w jakimś pasującym mi do wiekszości rzeczy kolorze..ale jeszcze pomyśle:-)

moz-screenshot.png
Zobaczcie jaki słodki ze stópkami, jest jeszcze z wesołym bobasem

A ja kupiła taki pamiętnik bobasa,od poczęcia do ukończenia pierwszego roczku:-)
I też go rzetelnie uzupełniam, narazie nie wiele mogę, ale pierwsze 3 czy 2 strony są zapełnione;-)
Własnie ja musze sobie sprawic taki pamiętnik. Widziałam u babeczki (mamy Filipka, którym się opiekowałam) i tam były świetne strony, np. Ile mama przytyła w czasie ciąży, co lubiła jeśc, kiedy musiała kupic większa bieliznę, co czuła jak się dowiedziala, że jest w ciąży, kto prowadzi ciąże itp.:tak: Własnie takiego szukam. Bo taki na zdjęcia maluszka i parę danych to mam. A chodzi mi o taki wiecie..:sorry2::-)

reklama
Poprawka do mojego dzisiejszego dlugiegoooooo postu :) testowalam i 2 kreseczki byly w lipcu doklanie 9 .07.09 :) dwa dni po spodziewanej @ a pamietam ze robilam 2 dni przed @ i bylo negatywnie a tu prosze niespodzianka :) i pamietam jeszcze ze 7 .09 .09 bylam w pracy i powinnam wtedy dostac @ i niby ja dostalam tylko tak bardzo skapo i na pare godzin a potem juz nic nie bylo i 2 dni potem musialam zatestowac :) ach mi sie przypomnialo a napisalam to dlatego bo tam gdzies u gory w poscie zamiast lipiec palnelam czerwiec :)

Do góry