reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witam!
Ale paskudny dzien:( mam nadzieje, ze sie troszke poprawi.
Moje dziecie spi a ja gotuje jej barszczyk a sobie smaze jabluszka do makaronu.
My tez spacerujemy w kombinezonie jesiennym, ale mysle, ze juz pora na cos cieplejszego.
Kasia Buziaki dla Kingusi!!!!!
Milego dnia!

reklama
hej Ho Marcóweczki :)

Antoni o 6 zarządził pobudkę - wrobiłam mojego Miłego w zabawę o świcie a sama szybciutko zasnęłam ;D

Zjemy kaszkę, dokończymy kawkę i lecimy do gazowni - podłączyliśmy gaz do naszego domu i wyobraźcie sobie, że gazownia zrobiła prognozę spalania ... 2 faktury 65 i 165zł <wow> ... zakładamy, że wprowadzimy się po nowym roku zatem spalanie będzie zerowe ... eh ... no nic trzeba wyjaśnić.

Miłego dzionka Ladies ;D

hej hej,
wybaczcie, ale straciłam rachubę kto ma zęba, a kto kolejny miesiąc, więc wszystkim zainteresowanym najlepszego!
mamom- belferkom również!!

u nas ok, noc rewelacja, Ol obudziła sie na butlę o 2 i potem spała do 7 :-) no ale jak mówiłam- nie ze mną te numery- to wzięłam ja do łóżka, ona szczęsliwa patrzyła na mnie i mówiła "mama" :-D i zaraz zasnęla i spałyśmy do 9:30!!! :-D

własnie stanęła na kolanka i dłonie i dawaj do przodu, wywaliła sie po 2ch "kroczkach" ale nawet nie zauważyła i lezie dalej :-)

u nas dzis pogoda średnia.
heronek- a ja tęsknię za prawdziwą zimą... tydzień temu stuknęło 5 lat, jak jestem tutaj... no i wczesne ozdob świąteczne- wiem komercja- ale i tak to lubię ;-) chociaż owszem przesadzają.

witam kobietki :)
ja już rano zaliczyłam Lidla bo dużo na promocji ciuszków na moje starsze dziecko i oczywiście obkupiłam Julkę, sobie też kupiłam dresik po domku :)
mała dziś marudna ale za to żerna oby się nie okazało że idzie śnieg:(
ja jeszcze nie zakładam kombinezonu , ubieram spodenki takie podbijane materiałem, butki, kurteczkę, apaszkę , czapkę i mam taką ze skórki baranka kamizelkę to zakładam ją na kurteczkę i jak na razie jest ok, bo plecki są takie jak powinny, teraz tylko będę dodatkowo zakładać rękawiczki:)

obiadek już zrobiłam a Polinka śpi :) więc teraz chwilka dla siebie :)

wszystkim mamą nauczycielką- najlepszego :)

miłego dzionka kochane :)

Witam:)

Ja juz załatwiłam w miescie co chciałam,małe zakupy.Zimno jest masakra brzydka pogoda taka zimowa.A nocka było ok,Bartus zasnoł o 22 w łóżeczku i spał to 8,ale płakał mocko.

Kasia duze buziaki dla córci:)

Dobrego dnia:)

Hejka :-)
Błażej oszalał i upodobał sobie godz 5.15 na poranną pobódkę:eek::eek:
Teraz śpi a jak się obudzi idziemy po Igorka do szkoły. W piątek miał 6 urodziny:szok::szok:
Nie mogę w to uwierzyć że mam już takie duże dziecko :szok:nie długo mnie przerośnie:rolleyes2::rolleyes2:

A ciężaróweczkom i ich fasolkom duuuuuużo zdrowia życzę:tak::tak::tak:

reklama
Do góry