reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
asia & czarnuszkagratuluję ząbków:)↲ ↲U nas już po wszystkim właśnie wróciłam ze szpitala i Franko przyjechał :) już też!!! A więc tak, usunęli Oliwii tylko trzeci migdał w znieczuleniu miejscowym. Jak powiedział ordynator to jak zabieg stomatologiczny :) Oliwka była bardzo dzielna :) oddział ok więc i mój M. wytrzyma. jak jutro nie będzie temperatury to wrócą do domku. Dzwonili niedawno, Oliwka biega po oddz.:) no i już nawet zjadła zupę, wypija czekoladę i zjadła drożdżówke :) jestem dumna!!! Dumna!!! Jeszcze raz dumna:) a ja wykończona nie mogłam spać bo myślałam jak to będzie, no i wstałam 4.30. To chyba normalne. Wracałam pksem z przesiadką co za makabra:) muszę wkońcu zrobić prawo jazdy. Stoją jeszcze dwa auta i nie ma kto nimi jeździć...ale dość o nas. Wielkie buziaki dla mam i tatusiow nauczycieli z okazji ich święta!!! Idę Was nadrobić :)

asia & czarnuszkagratuluję ząbków:)↲ ↲U nas już po wszystkim właśnie wróciłam ze szpitala i Franko przyjechał :) już też!!! A więc tak, usunęli Oliwii tylko trzeci migdał w znieczuleniu miejscowym. Jak powiedział ordynator to jak zabieg stomatologiczny :) Oliwka była bardzo dzielna :) oddział ok więc i mój M. wytrzyma. jak jutro nie będzie temperatury to wrócą do domku. Dzwonili niedawno, Oliwka biega po oddz.:) no i już nawet zjadła zupę, wypija czekoladę i zjadła drożdżówke :) jestem dumna!!! Dumna!!! Jeszcze raz dumna:) a ja wykończona nie mogłam spać bo myślałam jak to będzie, no i wstałam 4.30. To chyba normalne. Wracałam pksem z przesiadką co za makabra:) muszę wkońcu zrobić prawo jazdy. Stoją jeszcze dwa auta i nie ma kto nimi jeździć...ale dość o nas. Wielkie buziaki dla mam i tatusiow nauczycieli z okazji ich święta!!! Idę Was nadrobić :)

Dzielna Oliwcia i dobrze ze jest dobrze:)

Termin mamy na ten pon,beda mu wkładali zastawke tym razem bedą sie dostawac przez klatke piersiową i mostek,dłuzsza i trudniejsza operacja.Oj biedny jest takie problemy ze zdrowiem Kochany mój ma:(

Taki malutki a takie rzeczy przechodzić musi :( Życzę siły i powodzenia kochana.. Będę się modlić żeby było wszystko dobrze.. Ale rokowania są dobre? Nic mu nie grozi, prawda?

Mamy zęba :-):-):-) Dolną prawą jedynkę. Wreszcie i my doczekaliśmy się :-)
oooooooo garulejszyn !!!!!!!
A moja ciagle tylko tatata i tatata, a kiedy bedzie mamama??:)
jak wola tata to znaczy ze chce brata !! mi tak wszscy mowili jak sebusio tak wolal hehe i ma tego brata

dziekuje kochana,. super ze z oliwcia wszystko dobrze i uwierz z wlasnego doswiadczenia wiem ze jak dziecko jest w szpitalu to te dziecko sie mniej stresuje niz mama ja jak bylam mala to ciagle w szpitalach lezalam i nic "fajnie" bylo kolezanki poznalam i bylo ok a teraz jakby moj jakis syncio ( nie daj boze ) poszedl to bym ryczala dzien i noc hehe:) ucaluj Oliwuuniuniuniunie

reklama
A co do mówienia "mama" i "tata" - czy słyszałyście, że jest taki przesąd, że jeśli pierwszym wypowiedzianym przez dziecko słowem jest "mama" to kolejnym potomkiem będzie dziewczynyka, a jeśli "tata" to chłopiec?;-)

no to u nas wypadnie dziewczynka ;-) a M. ciagle tylko Bartus i Bartus hahaha ;-) no ale to za pare lat, jesli w ogóle :-)

polka- widzisz jaka masz dzielna core :-)

Do góry