reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Ja to byłam dopiero gigant jak miałam robiony bilans na 2 lata to mierzyłam uwaga! całe 86 cm i ważyłam 10 kg to dopiero hardcore:p hehe podobno nic nie jadłam tylko non stop chodziłam z butelką herbaty .
ajentka83 wszystkiego najlepszego dla Marcelka:*:*:*

reklama
Ja to byłam dopiero gigant jak miałam robiony bilans na 2 lata to mierzyłam uwaga! całe 86 cm i ważyłam 10 kg to dopiero hardcore:p hehe podobno nic nie jadłam tylko non stop chodziłam z butelką herbaty .
ajentka83 wszystkiego najlepszego dla Marcelka:*:*:*

no widzisz to teraz masz odpowiedź po kim córunia drobna. No i bardzo dobrze, będzie śliczną filigranową dziewuszką.:tak:

Dziękujemy.:*:*:*

Moja tez waga nie grzeszy:) A i tez zasypia tak wczesnie od urodzenia:) czasem chcialabym zeby posiedziala dluzej i dluzej pospala ale to nierealne, bo ona o 19.30 juz jest padnieta.

Witajcie mamuśki

U nas dzisiaj ciezki dzien, mialam mega migrene chyba to byla migrena, bo bolalo mnie pol glowy ze wstac z lozka nie moglam.

mamy pierwszego ząbka !! :)

A dziewuchy jak ubieracie swoje dzieci na taka pogode bo od kilku dni juz po poludniu jest tak zimno ze moj maly ma lodowate raczki ? myslicie ze juz czas na kombinezon ??

Witajcie kochane
Do pisania podchodzę dzis drugi raz, ale co chwilę ktoś mi przerywa. Wiec tak u nas ok. okulista powiedział, ze żadnej wady nie ma. No i mała wczoraj dostała temp. 38,2 niewiadomo skąd, pewnie drugi zabek sie szykuje. A poza tym to jutro mam ogolnopolski konkurs tańca, wiec harówka na całego. Tylko na karmienie Lili przyjadę bo ona nie uznaje butelki, tylko cycuś. A poza tym:
Myszowata, kejcik, yra- STO LAT dla chłopców! Ajentka Specjalne życzonka dla zięcia:) nesiaa buziaki dla Olenki!
polusia ja kiedys organizowałam zawody modeli latajacych tylko dla dzieci i robionych ze styropianu. Powiem Ci, że tyle fascynacji w tych dzieciakach było, a dorosli to jeszcze lepiej sie bawili. U nas odbywało się to na politechnice gdzie jest wydział lotniczy.
Marciaa zdrówka dla Was!
Ionka waga u dziecka nie jest najwazniejsza. A twoja Ol wyglada bardzo dobrze. Moja Pola jak miała roczek to wazyła 8600, a jak 2 latka to ledwo 10 kg. Teraz jest szpryca i laska, a apetyt to ma.
Polka jesteś super kobitka i wspaniała matka. Twoja mama
[*] i kochany tatko są z Ciebie dumni. Buziaki!

Aha ponieważ jutro mogę nie zajrzeć to :

KOCHANE MAMY NAUCZYCIELKI ŻYCZĘ WAM Z OKAZJI NASZEGO ŚWIĘTA DUŻO MĄDRYCH WYCHOWANKÓW, ZADOWOLENIA Z PRACY I PODWYŻEK, PODWYŻEK PODWYŻEK!!!!

naughty&happy - można się wkurzyć jak takie problemy robią w prychodni, u nas na szczęście nie było problemu jak zależało mi np. na porannej wizycie a akurat wtedy nie było naszej lekarki:-)

mag007 ale szaleje Twoje dziecię z ząbkami:-) Ja aż boję się pomyśleć jak moje szczęście ściśnie pierś 6 zębami:szok: Przy dwóch nieźle boli:szok:

Krecik77 jak ja "łapałam" małej mocz to za pierwszym razem wyszły złe wyniki bo umyłam ją przed podklejeniem tylko chusteczką mokrą i wyszły bakterie. Potem już umyłam wodą z mydełkiem, wytarłam jednorazowym ręcznikiem i było ok:-)

polka84 zdrówka dla Twojego Taty:-)

Mój skarb już śpi od godzinki:-) to mam troszkę wolnego.
Jutro mija 7 miesięcy od porodu:-) Ale ten czas leci, aż trudno uwierzyć:-)

Wszystkim solenizantom dzisiejszym 100 latek:*:*:*:*

Kejcik77 moj Gabek przez 5 tygodni przytyl tylko 200 garm i dzis pobierali nam krew UWAGA z głowy:(:( ja ryczalam jak bóbr i i ona też ale raczejz tego ze trzymana miala głwoek niz z bolu ale wygladalo okropnie- taruma!! co do moczu to jeszcze nie zlapalam a męcze sie juz 3 dzien z nim:/

ja dzis tez bylam na lumku i polubilam gmeranie w ciuchach..do tej pory omijałam szerokimm lukiem a teraz..hmmmm grzech ominąc lumpeks:) i obkupilam dzis siebie-wkoncu cos dla siebie a nie dla córki...SUPER od razu humor sie poprawia:)hehe no fakt 1 sweterk kupilam jej:)

witajcie wieczorkiem :)
moje dziecko też nie waży dużo bo 6900 na dzień dzisiejszy wg mojej wagi ale zobaczymy ile w przychodni gdzie idziemy we wtorek.
Julka była dziś na balecie i taką jakąś skwaszoną minę miała nie wiem dlaczego. chodzi już 3 rok więc napewno to nie problemy z tańcem, chyba z koleżankami bo same nowe były.
Pola zjadła teraz na noc 210 kaszki i śpi, my chodzimy spać o 20 bo wcześniej on jeszcze urzęduje i na spanie nie bardzo ma czas :) ale za to śpi bez przerw do 7 rano.
mój M ma dziś w nocy przyjechać tylko na jeden dzień potem od piątku te nieszczęsne zawody.
e-kord czy ty tańczysz?

witajcie wieczorkiem :)
moje dziecko też nie waży dużo bo 6900 na dzień dzisiejszy wg mojej wagi ale zobaczymy ile w przychodni gdzie idziemy we wtorek.
Julka była dziś na balecie i taką jakąś skwaszoną minę miała nie wiem dlaczego. chodzi już 3 rok więc napewno to nie problemy z tańcem, chyba z koleżankami bo same nowe były.
Pola zjadła teraz na noc 210 kaszki i śpi, my chodzimy spać o 20 bo wcześniej on jeszcze urzęduje i na spanie nie bardzo ma czas :) ale za to śpi bez przerw do 7 rano.
mój M ma dziś w nocy przyjechać tylko na jeden dzień potem od piątku te nieszczęsne zawody.
e-kord czy ty tańczysz?
Polusiu nie, bo ja organizuję w mojej pracy imprezy dla dzieci i młodzieży i jutro mam coroczny festiwal zespołów artystycznych. A tańczyłam przez...15 lat w zespołach folklorystycznych i dodam, że wyssałam to z mlekiem matki;)

reklama
dronka ja pobieram Poli siuśki co miesiąc i nie zakładam woreczków. biorę małą do łazienki nad zlew, rozbieram ją puszczam wodę z kranu ciepłą moczę stopki a pod pupkę podkładam zwykły pojemnik na mocz i łapię jak mała sika:) o wiele szybciej i bez stresu , spróbuj :)

e-kord to uzdolniona bestia :)

Do góry