reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Cześć dziewczyny :happy:

Ucitielka, Yra, Nesiaa, Myszowata, Ajentka buziaki dla Waszych pociech!

Madziu cieszę się, że już wkrótce będziecie po operacji.

Polka trzymam kciuki za Oliwię. Wszystko będzie dobrze! I trzymaj się w tym trudnym rocznicowym dniu!

Szymcio ostatnio też tylko na podłodze, wprawdzie nic nie gryzie, bo nie ma czym :-p, ale upodobał sobie wyłącznik od komputera i próbuje mi wyłączyć:laugh2: i zabiera się za otwieranie najniższej szuflady w meblach. Poza tym chętnie wykudliłby naszą psinkę, gdybym go nie powstrzymywała i tu mam obawy, bo sunia nie jest zachwycona. Urwis się z niego robi :sorry:
W nocy też się "zepsuł', do niedawna super spał do rana, a teraz ciągle się wierci. Ale o tym już pisałam. Także dzisiaj nie jestem wyspana.

Trzymajcie się!

reklama
kajcik buźka dla Franusia:-) A no i używaliśmy tych woreczków, nam pediatra mówiła (o ile dobrze pamiętam), że max 2h dziecko może mieć ten woreczek, więc raczej nie zakładaj go na noc, a no i mówiła też, żeby kupić kilka tych woreczków bo zwykle nie udaje się go poprawnie założyć za pierwszym razem, więc kupiłam 3, ale jakoś się udało za pierwszym razem

Witajcie:) Gratki i buziaczki dla wszystkich solenizantów!!!Madzia to juz blizej jak dalej operacja Bartusia, dobrze że wkońcu jest termin.Polka Twoja córeczka napewno jest dzielna po mamusi:)Dziewczyny będzie dobrze. Zbliża sie 1 listopada, juz jestem zawieszona, zamyslona i bez chęci do czegokolwiek.Przejmujące święto:( zwłaszcza od 2 lat kiedy to zginął mój braciszek.
Moja złocieńka spi, Marudna od wczoraj i paluszek do buzi wpycha, chyba kolejne ząbki będą.Zrobiłam porządek w jej ciuchach, muszę bodziaków dokupić z krótkim rękawem,takich pod bluzeczki. Niby wszystko ma a jednak:)Milenka waży 8800 , tak akurat:)
Patrzę przez okno na skąpany w słońcu świat i juz tęsknię za latem i sandałami:(

tato odebrany w niezłej formie :) uśmiech na twarzy nawet się pojawił :) kocham go nad życie wiecie!!! Moi rodzice byli największym skarbem jaki dostałam od życia. Muszę dbać o ten drugi skarb teraz żeby go za szybko nie stracić!!! Byliśmy razem na cmentarzu i dziś było lepiej niż rok temu. Siostra się trzymała jak nigdy!!! Choć łezka w oku kręci się do tej pory...↲Franus też był :) popiszczał z radością :) kochane mam te dzieci...

tato odebrany w niezłej formie :) uśmiech na twarzy nawet się pojawił :) kocham go nad życie wiecie!!! Moi rodzice byli największym skarbem jaki dostałam od życia. Muszę dbać o ten drugi skarb teraz żeby go za szybko nie stracić!!! Byliśmy razem na cmentarzu i dziś było lepiej niż rok temu. Siostra się trzymała jak nigdy!!! Choć łezka w oku kręci się do tej pory...↲Franus też był :) popiszczał z radością :) kochane mam te dzieci...

To sie ciesze ze z tatusiem jest lepiej:)
No naprawde super byc mamą,mam nadzieje ze Bartus doceni ze ma taka Kochana mame:)

pięknie polka, ty jesteś taka dzielna kobietka, pełno optymizmu z ciebie bije, pełno radości, mimo przeciwności losu, naprawdę jesteś cudowną mamą, córką. bardzo dobrym człowiekiem jesteś.

Polka super, ze z tata lepiej!! Trzymajcie sie Wszyscy dzielnie!
Kejcik buziaki dla Franusia!!!
Myle sie??czy wszyscy dzisiejsi solenizanci to Franciszki??:)

A jednak sie myle:) Zapomnialam o Marcelku!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Mag- ło matko ile Wy juz tych zębów macie, pełną szczękę!!! :-D

Polka- trzymaj sie kochana :-)

wiecie, moja waży jakieś 7100 :-( i to dopiero dramat, bo na dodatek mało mi je. więc jak czytam, że jakies młodsze dziecko waży więcej... ale z drugiej strony, zadowolona jest, zdrowa, rozwija się dobrze (odpukać!!) wiec co ja mam zrobic, żeby ja podtuczyć?? chyba taka już jej uroda, że będzie kruszynka.

Do góry