reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

yra zjadłam jedną z makiem a drugą z serem i to w delikatnym sekrecie przed M, on na diecie od tygodnia i prosił, żeby ukrywała przed nim takie pyszności:-D

reklama
A ja ma dziś ochotę udusić swoje dziecko:wściekła/y: cały dzień jęczy, kwęka, spać nie chce, pewnie zęby idą, ale ja już nie mam cierpliwości do niego, wszystko jest źle...ja chyba nie powinnam być matką, bo już mam go serdecznie dość!!!

frotka buziaki dla Milenki:-D:-D:-D

nie mam dzis głowy do pisania ech...bylam z młodym pozalatwiac kilka spraw i tak pizgało wiatrem ze az mnie głowa boli :dry: Miks ostatnio marudny...pobawi sie chwile w łóżeczku i zaraz placze ze na rece chce... a ja z doopy jakas jestem bo nic mi sie nie chce:confused2::-D

myszowata moje ulubione:wściekła/y::-D

mysza m...głowa do góry!;-)

mcgosia tak szczerze te drożdżówki nie były takie przepyszne, lepiej wyglądały niż samakowały, ale złe też nie były, ujdzie, ale jadało się lepsze:tak:
mysza dziecko też może mieć gorszy dzień, przejdzie mu w końcu, będzie lepiej zobaczysz:tak:

wszystkim solenizantom stoo lat i spoznione zyczonka dla Frankow
Moje dziecie tez jakies dziwne. W nocy popłakuje i wstaje z płaczem może drugi zab idzie...hm...
ide sobie kawke zrobic musze sie obudzic
Mc gosia gratki drugiego zębolka!!!:)

Moje tez jakies dziwne i daje popalic bardziej niz zawsze:( odkad nauczyla sie przewracac na brzuch nie ulezy spokojnie w lozeczku ani 5 sekund i przez to nie moze zasnac:(

reklama
ech i z zabawek nic nie wyszło. wieje tak okropnie, że nie dałam rady pchac wózka! więc zawinęłyśmy się do domu :-) pod domem jeszcze posiedziałam na murku, bo tutaj wcale nie wieje, a piękne słońce świeci :-) Ol śpi już w domu w wózku ciągle, w czapce, kurtce...

ja czasem tez cierpliwośc tracę :-( wczoraj tu mi nogę od pasa w dół paralizuje, a ta wredna marchewa na ręce i na ręce... ale i tak ja kocham przeokropnie :-D

Do góry