reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Ccaroline Wszystkiego Najlepszego dla Dawidka - dużo szczęścia, spełnienia marzeń i przede wszystkim zdrówka.

Tobie Cc również zdrówka.

jeśli chodzi o syropy to z flegaminą trzeba uważać bo ona często też wywołuje kaszel... Mikołaj miał lekki kaszel i przepisała nam Ambrosol i Clemastinum - Ambrosol jest bez recepty - no ale nie wiem czy powinnas podać coś Dawidkowi :sorry: może coś domowego typu syrop z cebuli - tylko czy on jest na kaszel???

Ładnie Natalka waży :tak:.... to chyba mój Miks jest najcięższy - 9100 :-D ale za to jest ulubieńcem pań pielegniarek w przychodni bo one lubią takie bajbuski z ciałkiem hihihi:-)

Ccaroline co powiedział lekarz? sto lat dla Synka!!

Mcgosia mam 4 farby na głowie :-) nigdy nie miałam jednego koloru:-) mi wypadły przy lewej skroni masakra jaki przeswit jak mam kitkę ale co tam
Jak mowiłam, że Niki spi tak się obudził z rykiem ale już śmiga na puzzlach i ładuje piąche do buzi sedza go te zęby. Pupe unosi wysoko tylko sił nie ma zeby na rekach się unieść :-)

Hej dziewczynki!

U mnie w nocy organizm walczył z choróbskiem bo miałam prawie 39 stopni, dreszcze i te sprawy. Dziś samopoczucie lepsze z nosa już nie leci, gardło też nie dokucza. Jestem osłabiona i mam 37,5 teraz, pewnie na noc niestety znów podejdzie temp. Leczę się sposobami naturalnymi bo zależy mi aby jeszcze malego karmić, tym bardziej teraz bo dostaje przeciwciała z moim mlekiem. Odpukać daje efekty bo Marcelek zdrowiutki i pełen humorku. Właśnie jeździ z babcią na dworze po słoneczku. Ja mam nadzieję że jak nie jutro to najpóźniej w sobotę wyjdę choć na trochę bo pogoda piękna.

Ccaroline Wszystkiego co najlepsze dla Dawidka i dużo zdrówka dla niego i Ciebie.

Polusia My przymierzamy się do zakupu tego fotelika: http://allegro.pl/fotelik-samochodowy-cybex-pallas-gratisy-9-36kg-i1239721106.html mamy z tej firmy spacerówkę i jesteśmy bardzo zadowoleni.

Ostatnia edycja:
Ładnie Natalka waży :tak:.... to chyba mój Miks jest najcięższy - 9100 :-D ale za to jest ulubieńcem pań pielegniarek w przychodni bo one lubią takie bajbuski z ciałkiem hihihi:-)
Adaś też gdzieś tyle, w zeszłą środę ważył równe 9 kg.

Mcgosia mam 4 farby na głowie :-) nigdy nie miałam jednego koloru:-) mi wypadły przy lewej skroni masakra jaki przeswit jak mam kitkę ale co tam
Ale masz pasemka, czy wymieszane farby? Mleczna czekolada brzmi super. Marzy mi się taki wyrazisty brąz, tylko też musiałabym rozjaśnić...

Co do fotelika, to ja już pisałam, że my mamy Recaro Young Sport i bardzo jesteśmy zadowoleni. Ten Cybex też ciekawie wygląda, tylko nie wiem czy dziecku nie przeszkadza uwięzienie za tą osłoną.

Ostatnia edycja:
jak juz temat fotelikow to mam pytanko :) orientujecie sie o co chodzi z isofixem, bo u mnie na tylnych siedzeniach w samochodzie jest takie cos jak metka i pisze isofix i co z tym chodzi??

reklama
Marciaa fajnie brzmi opis koloru Twoich włosków, niezły mix;-)
Ccaroline buźka dla synusia:-)
mcgosia też mam myszowaty kolor włosów, w końcu jestem myszowata, nie?he he, długo miałam rozjaśniane włosy potem bardzo ciemny brąz a obecnie naturalne

Do góry