reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

witajcie nocka ok raz tylko wstałam :))))) wiec wyspana
dzis isostrzenica ma urodziny 4 wiec w domu atmosfera wesoła ;-)
mały zjadł sniadanie kaszke i owoce i buja sie w bujaczki i rozbraja spioszek porobił dziury:)
piekna pogoda ma byc 22 stopnie i pelne slonce jeeeee:))

ciekawe co u Madzi i Bartusia

reklama
my tez juz wyspani...tzn Miks sie wyspał bo ja bym chetnie jeszcze sie polozyla:-D
obudzil nas budzik J ok 7 wiec dalam malemu butle i jeszcze pospalismy do 9...J jeszcze spi wiec olal prace.:confused:

wiecie co u nas jest takie piękne słonko, pogoda jak ta lala, czyli raczej powinna nastrajać optymistycznie, a mi się nic nie chce, nic a nic....dziwne:sorry2:kawa mi nawet nie smakowała....

Hej ho :)

Mój Kić od prawie miesiąca nocy nie przesypia - już mi przestało być przykro (do tej pory od 21 do 7 rano spał ... widocznie wyczerpał limit :dry:)

U nas sukces ! Niekapek pokochany :-) Moje dziecko wie co dobre - dopiero jak zaczęłam robić prawdziwe soczki to się skusił :sorry2: I tak pełną buteleczkę dostaje a pustą sam zwraca hehe Jest to dla mnie tak ważne ponieważ do tej pory nie chciał pić z żadnej butelki i wizja możliwości zostawienia Go na dłużej wciąż odchodziła dalej i dalej :baffled:

Pogoda cuudowna - słońce atakuje :-) Wypije cappuccino, zjemy mus jabłkowy i w teren.

Popołudniu idę na warsztaty pt 'Bezpieczna kobieta' zajęcia karate z sensejem :happy2: Zawsze chciałam uczyć się jakiejś sztuki walki ale jakoś nie po drodze było.

asia pewnie tak będzie jak mówisz, tata mi wczoraj przyniósł taką wiadomość, że w niedzielę czeka nas ostatni pogodny dzień:-(oczywiście tu u nas na mazowszu....
n&h zazdroszczę takich warsztatów, kilka lat temu moja mama została napadnięta na ulicy, nawet nie było późno bo tak 18-19, ale ciemno bo zimą to było, od tamtej pory panicznie boje się sama chodzi wieczorami....zatem też by mi się takie zajęcia przydały, może mniej bym się bała

Ostatnio edytowane przez moderatora:
naughty waleczna kobieta jesteś fajnie lubie takie pomysly na spedzanie czasu:)No i brawa dla Antonego za niekapka
ja pojde na aerobick ale dziwna godzina 20.55 wykapie malego Ł. polozy spac a ja pohasać:D:D
dziecie spi dzis ale humor ma :-) i apetyt mial wczoraj i dzis tez ładnie sniadanie zjadł cos dziwnego z nim sie dzieje:>
ja chetnie bym poszla na wykłady bezpiecznej jazdy moj Tatko dostal zaproszenie z banku i idzie chyba sie zabiore:>

Witam sie i ja! Ostatnio jakos nie ma czasu zeby cos naskrobac. Zdrowiejcie dziewczyny i dzieciaki, kozystajcie z ostatnich slonecznych dni!!! U mnie dzis pieknie, wiec jak tylko Ola sie zbudzi to idziemy na hustawke:) A teraz robie salatke z zielonych pomidorow na zime. A wieczorem czekaja na mnie brzoskwinie i jablka, jeszcze nie mam na nie pomyslu:)
Ola ostatnio budzi sie z placzem w nocy, nie wiem czemu:(:( Moze zeby?? Ale ja tam nic nie widze!
Milego dnia!

reklama
Witajcie kobitki:)
u nas też piękna pogoda i bardzo cieplutko. jak mała zje kaszkę to pójdziemy na spacerek. kaszel nadal męczy mnie ale dostała tabletki i na noc pomogły tylko niestety nie mogę przy niech prowadzić samochodu, byłyśmy dziś u naszej pani rehabilitant i dostałyśmy kolejny zestaw ćwiczeń, które mojemu dziecku bardo się nie podobają. wrzeszczy przy nich jakby ze skóry ją obdzierali :) a tu nie ma zmiluj się 4 x dziennie trzeba ćwiczyć.
dostałam wczoraj sms od Madzi: z małym już lepiej odstawili sterydy i może uda się dziś wyjść do domku. oby bo nie ma to jak u siebie w domu:)
miłego popołudnia życzę :)

Do góry