Asiu Yro GRATULACJE!!!! Witaj Keicik i zdrowka dla Franusia My dzisiaj zaszalałysmy i bylysmy na 3h spacerku.... Hehe padam ze zmeczenia. Nie wiem od czego ale moja Ami ma jakies 4 plamki czerwone hmmmmm Moze to uczulenie....A i okropne zaczerwienienie na pupie....Juz nie wiem co robic
reklama
Witam sie popoludnowa pora
Piekna pogoda!!!!!az chce sie zyc. Nawet moja jagodka byla dzis na spacerze
Myszowata, Ajentka, Kejcik wszystkiego naj dla 6 miesieczniakow! Buziaki od Olenki!
Asia2707 Gratulacje dla Szymusia!!! Smakowaly mu nozki??
Yra super, ze fasolka ma sie dobrze
Dziewczyny super suwaczki!!!! Jeszcze raz gratuluje!!!
Piekna pogoda!!!!!az chce sie zyc. Nawet moja jagodka byla dzis na spacerze
Myszowata, Ajentka, Kejcik wszystkiego naj dla 6 miesieczniakow! Buziaki od Olenki!
Asia2707 Gratulacje dla Szymusia!!! Smakowaly mu nozki??
Yra super, ze fasolka ma sie dobrze
Dziewczyny super suwaczki!!!! Jeszcze raz gratuluje!!!
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
miska plamki czerwone to może być uczulenie a czy na odparzoną dupcię używaliście kremu termentiol?? Na prawdę polecam! Dostaliśmy go od pediatry na odparzoną po biegunce pupkę Dawida jak był malutki, teraz gdy u Natalki jest zaczerwienienie smaruję i znika, maść ma kolor brązowy, a kosztuje z tego co pamiętam kilka zł.
asia2702
Fanka BB :)
Mój Franulek tez dzisiejszy solenizant
Wszystkiego naj dla Franka!
Nesiaa wyglądał na zadowolonego
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Heh, poczekaj jeszcze rok i wtedy dopiero da Ci popalićejjjj ja tego nie pisalam ze zloscia tylko z przekąsem,swoja droga on juz nie jest taki malutki , bardzo duzo rzeczy rozumie a ja czasem juz wymiekam jak nie potrafie go czeegos nauczyc. Uwierz ze on jest bardziej wreny niz jaki kolwiek dorosly hehe, ja do niego mowie cos a on mi sie zmieje w twarz i robi zupelnie odwrotnie tzn źle, i wie ze robi zle lobuz,
keicik 100 lat dla Franulka
dziewczyny suwaczki superowe ale mam nadzieję że nas nie opuścicie i nie przeprowadzicie się na stałe ciężarówek
ja teraz brzoswkinki w weki pakuję, na zimę jak znalazł zamiast puszkowy
dziewczyny suwaczki superowe ale mam nadzieję że nas nie opuścicie i nie przeprowadzicie się na stałe ciężarówek
ja teraz brzoswkinki w weki pakuję, na zimę jak znalazł zamiast puszkowy
M
myszowata
Gość
używałam jak Franek miał kilka dni, bardzo pomogłomiska plamki czerwone to może być uczulenie a czy na odparzoną dupcię używaliście kremu termentiol?? Na prawdę polecam! Dostaliśmy go od pediatry na odparzoną po biegunce pupkę Dawida jak był malutki, teraz gdy u Natalki jest zaczerwienienie smaruję i znika, maść ma kolor brązowy, a kosztuje z tego co pamiętam kilka zł.
asia2702
Fanka BB :)
Ja się nigdzie nie wybieram
Kurcze, a ja właśnie gdzieś czytałam, że Tormentiolu u niemowląt w żadnym razie nie można używać https://www.babyboom.pl/forum/dzieci-urodzone-w-marcu-2006r-f78/kwas-borowy-tormentiol-i-inne-4963/
reklama
Y
yra245
Gość
Ja też nie - zostaję z wami