reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Asiu Yro GRATULACJE!!!! Witaj Keicik i zdrowka dla Franusia :) My dzisiaj zaszalałysmy i bylysmy na 3h spacerku.... Hehe padam ze zmeczenia. Nie wiem od czego ale moja Ami ma jakies 4 plamki czerwone hmmmmm Moze to uczulenie....A i okropne zaczerwienienie na pupie....Juz nie wiem co robic :(

reklama
Witam sie popoludnowa pora:)
Piekna pogoda!!!!!az chce sie zyc. Nawet moja jagodka byla dzis na spacerze:)
Myszowata, Ajentka, Kejcik wszystkiego naj dla 6 miesieczniakow! Buziaki od Olenki!
Asia2707 Gratulacje dla Szymusia!!! Smakowaly mu nozki??:)
Yra super, ze fasolka ma sie dobrze:)
Dziewczyny super suwaczki!!!! Jeszcze raz gratuluje!!!

miska plamki czerwone to może być uczulenie a czy na odparzoną dupcię używaliście kremu termentiol?? Na prawdę polecam! Dostaliśmy go od pediatry na odparzoną po biegunce pupkę Dawida jak był malutki, teraz gdy u Natalki jest zaczerwienienie smaruję i znika, maść ma kolor brązowy, a kosztuje z tego co pamiętam kilka zł.

1_4e1b624a0a02.jpg

ejjjj ja tego nie pisalam ze zloscia tylko z przekąsem,swoja droga on juz nie jest taki malutki , bardzo duzo rzeczy rozumie a ja czasem juz wymiekam jak nie potrafie go czeegos nauczyc. Uwierz ze on jest bardziej wreny niz jaki kolwiek dorosly hehe, ja do niego mowie cos a on mi sie zmieje w twarz i robi zupelnie odwrotnie tzn źle, i wie ze robi zle lobuz,
Heh, poczekaj jeszcze rok i wtedy dopiero da Ci popalić :D

keicik 100 lat dla Franulka :)

dziewczyny suwaczki superowe ale mam nadzieję że nas nie opuścicie i nie przeprowadzicie się na stałe ciężarówek :)

ja teraz brzoswkinki w weki pakuję, na zimę jak znalazł zamiast puszkowy :)

miska plamki czerwone to może być uczulenie a czy na odparzoną dupcię używaliście kremu termentiol?? Na prawdę polecam! Dostaliśmy go od pediatry na odparzoną po biegunce pupkę Dawida jak był malutki, teraz gdy u Natalki jest zaczerwienienie smaruję i znika, maść ma kolor brązowy, a kosztuje z tego co pamiętam kilka zł.

1_4e1b624a0a02.jpg
używałam jak Franek miał kilka dni, bardzo pomogło

reklama
Do góry