Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
ja 13 sierpnia o 13
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Egzamin mam 30 września i marzę o zdaniu za 1 razem, bo już widzę, jak mi dyrektorka da urlop na egz po rocznej nieobecności w pracy
Ale się uśmiałamfiołkowa dasz radę, ja blondynka lewa zdałam za 1 razem, wyjechałam na miasto o 21 wieczorem, a później jak się dowiedziałam że zdałem to z wrażenia pocałowałam w czoło egzaminatora
Tak, ale jednak wolałabym je naprawdę wykorzystać do opieki nad dzieckiem.przysługują Ci w ostateczności dwa dni na opiekę nad dzieckiem
Byłam z tym Vigantolem - i faktycznie wycofali, ale nie mają z innej serii i kupiłam -devikap. Tak jak kiedyś pisalam mały szybko rośnie , do tego pocił się i dlatego dostaje więcej vitD. Kapsułka bylo mało - bo żeberka zaczeły wystawać , a dziś mi ciotka powiedziała że jak jest za dużo witaminy D to ciemiączko się za szybko zrasta i dla dziecka to źle. Ze to na umysł mu źle wpływa - czy coś takiego. Kurde no i sama nie wiem co robić. Czy wierzyć lekarzom i podawać większą dawkę ?
Yra, parę godzin temu zobaczyłam dwie kreseczki na teście.
Nie wiedziałąm, że AŻ TYLE marcówek będzie majówkami
Gratuluję