Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
fajnie a zarazem dziwnie sie patrzy na ten suwaczek))))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witajcie
Wróciłam z jazdy i jestem na siebie wściekła - nie szło mi dziś
Niech będzie, że zwalę winę na inne buty, bo do tej pory jeździłam w sandałach
Super:-):-) To widzisz, czemu 2 testy Ci negatywne wyszły, jak to dopiero począteczek;-)
Kurcze, aż mi się smutno zrobiło, jak to przeczytałam Przecież to malutki chłopczyk. Tak pisać o własnym dziecku...
Co do spania, to u nas jest bardzo różnie, ale przeważnie są 3 drzemki po pół godziny do godziny. Ale za to noc przesypia caluteńką od 8 do 7-8.
dziękuje dziękuje
asia rób też suwaczek hehe marcia może ciebie?
fiolkowa ja jestem podobnego zdania co ty, niestety czarnuszka nie obraź się ale czasami jest mi też przykro i smutno jak czytam jak nazywasz swoje dzieci. a nie powiem bo różne określenia padały.
No to prezentuję mój nowy suwaczek :-)
Ja nie mam sil do tego mojego malego matołka ciagle leje pod siebie....wstyd normalnie....czasem mi sie wydaje ze jest jakis niedorozwiniety....w dupie mam te jego sikanie niech łazi z pielucha jak mu wygodnie
Super A suwaczki dziewczyny śliczne troszkę wam zazdroszczę, ale w ciąży być na razie nie chcę !!byłam u lekarza z naszą fasoleczką wszystko ok to 5 tydzień