reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Witam nad morzem dziś pada i musimy siedzieć w domku :-( szkoda bo nuda daje się we znaki. Co do spania to ja również zazdroszcze tym mamusiom których dzieci tak długo śpią, mój Olek śpi raptem w ciągu dnia 2 razy po 30 min a chodzi spać no cóż :szok: o 22.

Oczywiście gratuluje dziewczyny fasolek :tak: , dużo spokoju i zdrówka Wam życze :tak:

Co do czarnuszki to nie wydaje mi się by miała coś złego na myśli, czasami pisze się coś pod wpływem chwili jak braknie cierpliwości ale nie oznacza to że jest się złą mamą albo nie kocha swoich dzieciaków. Mam koleżanke która wierzcie mi ma różne dziwne określenia na swoje dzidzi, niektórzy uznali by je za obraźliwe, ale jest wspaniałom matką tylko taki poprostu ma styl. Kto z nas czasmi nie traci cierpliwości i coś palnie. Mnie zdażyło sie nie raz ;-)

Życze miłego dzionka :tak:

A ja sobie właśnie poprawiam humor lodami :-) Zjadłam ponad połowę dużego pojemnika. A dupsko rośnie :-D

Yra zapisujesz się do majówek?

Dziewczyny można tak zrobić, żeby suwaczki były obok siebie, bo taka wielka ta sygnatura teraz?

Ostatnia edycja:
Witajcie :)

Wróciłam z jazdy i jestem na siebie wściekła - nie szło mi dziś:wściekła/y::crazy:
Niech będzie, że zwalę winę na inne buty, bo do tej pory jeździłam w sandałach:sorry:

Super:-):-) To widzisz, czemu 2 testy Ci negatywne wyszły, jak to dopiero począteczek;-)

Kurcze, aż mi się smutno zrobiło, jak to przeczytałam:no: Przecież to malutki chłopczyk. Tak pisać o własnym dziecku...

Co do spania, to u nas jest bardzo różnie, ale przeważnie są 3 drzemki po pół godziny do godziny. Ale za to noc przesypia caluteńką od 8 do 7-8.

ejjjj ja tego nie pisalam ze zloscia tylko z przekąsem,swoja droga on juz nie jest taki malutki , bardzo duzo rzeczy rozumie a ja czasem juz wymiekam jak nie potrafie go czeegos nauczyc. Uwierz ze on jest bardziej wreny niz jaki kolwiek dorosly hehe, ja do niego mowie cos a on mi sie zmieje w twarz i robi zupelnie odwrotnie tzn źle, i wie ze robi zle lobuz,

dziękuje dziękuje :)

asia rób też suwaczek :) hehe marcia może ciebie? :)

fiolkowa ja jestem podobnego zdania co ty, niestety czarnuszka nie obraź się ale czasami jest mi też przykro i smutno jak czytam jak nazywasz swoje dzieci. a nie powiem bo różne określenia padały.

No to prezentuję mój nowy suwaczek :-)

suwaczki suwaaaaaczzzzkiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jeeeejjjjjjj BOSSKIEE lalalaalal:-D

Ciągle Was tylko podczytuję ale juz od dawna mam ochotę do Was dołączyć bardziej aktywnie. Chyba od dzisiaj zacznę pisać:)
Asia i Yra -serdecznie gratuluję pozytywnych teścików.
Półroczniakom życzę wszystkiego naj naj naj... Mój Franulek tez dzisiejszy solenizant:)
Chorym dzieciaczkom i ich mamom duzo zdrówka.
Czarnuszka nie miała chyba nic złego na myśli. Ja na mojego małego też nieraz mówię np. mała gnida czy gamoń:) i sie nie obraża:)
Fiołkowa zobaczysz dasz radę. Ja zdałam wprawdzie za drugim razem, ale za pierwszym poległam na testach z własnej winy.
Madziu mąż wreszcie wraca. Widzisz jak to zleciało.
I oczywiscie jak prawie codziennie kliknęłam.

reklama
Ja nie mam sil do tego mojego malego matołka ciagle leje pod siebie....wstyd normalnie....czasem mi sie wydaje ze jest jakis niedorozwiniety....w dupie mam te jego sikanie niech łazi z pielucha jak mu wygodnie

Przyjdzie i na niego czas!! Niektóre dzieci dopiero przed 3 rokiem życia zaczynają siusiać na nocnik także się nie przejmuj!

byłam u lekarza :) z naszą fasoleczką wszystko ok :) to 5 tydzień :)
Super :) A suwaczki dziewczyny śliczne :) troszkę wam zazdroszczę, ale w ciąży być na razie nie chcę !! :)

Do góry