ale Ci zazdroszczę tego spania, u nas ostatnio jest masakra 2x 30 min i jedna 1.5 godziny ale zasypia o 20 i śpi całą nockęhehe kochane nic do mnie nie dociera ale zapewne dotrze nie mam pojęcia ani przeczucia fajnie jak będzie 2 chłopak bo to dwóch rok po roku łobuziaków by było wesoło, ale dziewczynka też cudnie
co do drzemek u nas są 2 po 2-3 godzinki każda.
reklama
asia2702
Fanka BB :)
Yra świetne wieści :-) To może ja też ten suwaczek zrobię w takim razie Ja tym razem chciałabym dziewczynkę, ale tak naprawdę to wszystko mi jedno.
Katrinka witamy. Kurujcie się
Polusia mój mało śpi, ale pocieszam się, że w nocy za to super. Nawet na spacerze pół godziny i wyspany.
Katrinka witamy. Kurujcie się
Polusia mój mało śpi, ale pocieszam się, że w nocy za to super. Nawet na spacerze pół godziny i wyspany.
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
yra rob suwaczek...
moze ktorąs z nas zarazisz ;-)
moze ktorąs z nas zarazisz ;-)
Witajcie
Wróciłam z jazdy i jestem na siebie wściekła - nie szło mi dziś
Niech będzie, że zwalę winę na inne buty, bo do tej pory jeździłam w sandałach
Co do spania, to u nas jest bardzo różnie, ale przeważnie są 3 drzemki po pół godziny do godziny. Ale za to noc przesypia caluteńką od 8 do 7-8.
Wróciłam z jazdy i jestem na siebie wściekła - nie szło mi dziś
Niech będzie, że zwalę winę na inne buty, bo do tej pory jeździłam w sandałach
Super:-):-) To widzisz, czemu 2 testy Ci negatywne wyszły, jak to dopiero począteczek;-)byłam u lekarza z naszą fasoleczką wszystko ok to 5 tydzień
Kurcze, aż mi się smutno zrobiło, jak to przeczytałam Przecież to malutki chłopczyk. Tak pisać o własnym dziecku...Ja nie mam sil do tego mojego malego matołka ciagle leje pod siebie....wstyd normalnie....czasem mi sie wydaje ze jest jakis niedorozwiniety....w dupie mam te jego sikanie niech łazi z pielucha jak mu wygodnie
Co do spania, to u nas jest bardzo różnie, ale przeważnie są 3 drzemki po pół godziny do godziny. Ale za to noc przesypia caluteńką od 8 do 7-8.
asia2702
Fiołkowa i tak jesteś wielka, że się zdecydowałaś na kurs. Ja zaczęłam poważnie myśleć o tym, żeby zrobić prawko w przyszłe wakacje.
Y
yra245
Gość
dziękuje dziękuje
asia rób też suwaczek hehe marcia może ciebie?
fiolkowa ja jestem podobnego zdania co ty, niestety czarnuszka nie obraź się ale czasami jest mi też przykro i smutno jak czytam jak nazywasz swoje dzieci. a nie powiem bo różne określenia padały.
asia rób też suwaczek hehe marcia może ciebie?
fiolkowa ja jestem podobnego zdania co ty, niestety czarnuszka nie obraź się ale czasami jest mi też przykro i smutno jak czytam jak nazywasz swoje dzieci. a nie powiem bo różne określenia padały.
Ja po prostu nie wyobrażam sobie spędzania pół dnia poza domem i być zależną od busów, kiedy mam małe dziecko... Ale po dzisiejszym dniu schowałam daleko ambicje zdania za pierwszym razem, bo do tej pory się łudziłam...Fiołkowa i tak jesteś wielka, że się zdecydowałaś na kurs. Ja zaczęłam poważnie myśleć o tym, żeby zrobić prawko w przyszłe wakacje.
Y
yra245
Gość
filkowa spokojnie będzie dobrze,
asia2702
No to prezentuję mój nowy suwaczek :-)
reklama
Y
yra245
Gość
buhahaha ale fajnie ja zaraz coś też wyszykuję